Scara rulantă și ascensorul MP IFMA - sisteme eficiente de transport în marile centre comerciale

În ziua de azi, centrele comerciale au devenit parte din viețile noastre datorită varietății largi de branduri, produse și prețuri pe care ni le pun la dispoziție.

Author: M. P. joi 27 decembrie 2018 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe parcursul timpului, oamenii au pus în umbră caracterul practic al acestor centre și au adus în prim-plan activitatea de promenadă pe care o pot desfășura în

incinta unui astfel de spațiu public. Încercând să îndeplinească cerințele și nevoile consumatorilor, marile lanțuri de centre comerciale s-au extins și au introdus diverse modalități de a îmbunătății fluxul de oameni care vizitează atracțiile lor, ca de pildă zonele de food court și divertisment.

Un mix între aceste puncte de interes și diversitatea de branduri reușește să asigure un trafic constant, dar și să atragă noi clienți. Este important ca dezvoltatorii să investească în modernizarea mijloacelor de acces către ariile respective pentru a fluidiza deplasarea în cele mai optime condiții. În acest sens cei de la MP IFMA au dezvoltat câteva tehnologii și sisteme de transport precum scările și trotuarele rulante sau ascensoarele panoramice.

Avantajele unei scări rulante într-un centru comercial

Scara rulantă este un sistem motorizat electric, indispensabil în marile centre comerciale care facilitează traficul oamenilor între etaje în locuri unde lifturile sau scările ar fi impractice. Scările rulante sunt instalate de obicei în perechi, una se mișcă ascendent, cealaltă descendent și au balustrade care se deplasează simultan cu treptele.

Acest mijloc de transport interior are abilitatea de a susține un volum mare de oameni, fără să se creeze aglomerații când vine vorba de un flux rapid de oameni, pe un anumit interval de timp, de asemenea spre deosebire de alte metode asemănătoare de transport, precum lifturile, scările rulante pot fi utilizate ca o scară tipică atunci când apar probleme de funcționare, ceea ce înseamnă că siguranța oamenilor nu este pusă în pericol.

Un beneficiu exponențial, adus în special în favoarea călătorilor, este timpul de așteptare diminuat pe care aceștia trebuie să îl tolereze în momentul urcării. Efortul depus în scopul ascensiunii unei scări normale este transformat cu ajutorul acestei tehnologii de transport într-o o perioada de timp volatilă. Scara rulantă de la mpifma propune un design modern care să înglobeze toate aspectele enunțate într-o manieră cât mai performantă, fiabilă și adaptată la nevoile spațiului comercial.

Avantajele unui ascensor MP IFMA într-un centru comercial

Alternativa perfectă pentru scările rulante din mall-uri sunt ascensoarele, fie acestea panoramice sau nu. Reprezintă un transport rapid și sigur între etajele centrului comercial, oferind stabilitate și confort pentru numărul mare de pasageri pe care îl garantează la un drum.

Instalarea ascensoarelor MP MEGA în centrele comerciale reprezintă o soluție de bun augur pentru fluxurile mari de pasageri, în cele mai aglomerate intervale de timp. Acestea asigură o intrare/ ieșire ușoară din cabina ascensorului, evitându-se astfel aglomerările din fața ușilor.

Mai mult decât atât, ascensoarele din gama MP IFMA vin la pachet cu o gamă completă de servicii de mentenanță și intervenție în timp optim, prin conectarea acestor sisteme de transport la platforma digitală Sigma 4 Lifts. Astfel, fiecare ascensor este monitorizat în permanență de la distanță, pentru a se identifica din timp avariile apărute, dar și pentru a se interveni prompt, prin echipe specializate în situații de urgență.

Scara rulantă și ascensorul în același centru comercial

Majoritatea centrelor comerciale au adoptat drept sistem de transport pentru călători atât scara rulantă cât și ascensorul, ele funcționând simultan sub acoperișul aceluiași spațiu. Această decizie a fost luată în conformitate cu avantajele ambelor metode de deplasare a pasagerilor. Astfel, s-a observat indispensabilitatea și buna funcționare a coexistenței lor în contextul fluidizării circulației într-un spațiu comercial.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Câte zile libere vor mai avea românii în 2021? Cum arată calendarul zilelor libere Câte zile libere vor mai avea românii în 2021? Cum arată calendarul zilelor libere
spotmedia.ro
Anticorpii monoclonali ajung în România cu mare întârziere și în cantitate mică. Lista... Anticorpii monoclonali ajung în România cu mare întârziere și în cantitate mică. Lista spitalelor care au primit tratamentul
spotmedia.ro
Încă puțin și vom avea pe masă, dimineața, cafeaua produsă în laborator Încă puțin și vom avea pe masă, dimineața, cafeaua produsă în laborator
b1.ro
Tragedie pentru un chef care apărea la „MasterChef”, de la Pro TV: a murit din cauza... Tragedie pentru un chef care apărea la „MasterChef”, de la Pro TV: a murit din cauza coronavirusului!
infoactual.ro
De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi... De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată
infoactual.ro
Baba Vanga: O nouă boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde Baba Vanga: O nouă boală va lovi planeta. Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde
evz.ro
ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri
doctorulzilei.ro
Îndemnul profesorului Vlad Ciurea, în plin scenariu negru al pandemiei: În război se... Îndemnul profesorului Vlad Ciurea, în plin scenariu negru al pandemiei: În război se iau măsuri, nu se povestește!
romaniatv.net
Nimeni nu se aştepta la asta!  Anamaria PRODAN a făcut anunţul în direct. Declaraţie... Nimeni nu se aştepta la asta! Anamaria PRODAN a făcut anunţul în direct. Declaraţie ŞOC înainte de divorţ
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si