Scene ca în filmele de groază. O femeie și-a ucis iubitul cu un topor și a vrut să îl îngroape sub parchetul casei

O femeie din Târgu Mureș a fost surprinsă în momentul în care își transporta concubinul ucis de către aceasta, într-un tomberon pentru a-l îngropa în pădure.

Author: Andreea Bolocan vineri 19 februarie 2021 , 14:45

crima targu mures o femeie si-a omorat iubitul
Crimă cu sânge rece în Târgu Mureș
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Atfel, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au reţinut, sub acuzaţia de omor calificat şi profanare de cadavre, o femeie care a fost prinsă în timp ce transporta cu un tomberon cadavrul concubinului său, pe

care intenţiona să îl îngroape într-o pădure de la marginea unul cartier din Târgu Mureş. Ancheta a arătat că femeia a premeditat fapta, a cumpărat un topor cu care l-a ucis pe bărbat, după care a încercat, în primă fază, să îl îngroape sub parchetul casei în care locuiau, însă nu a putut din cauză că sub parchet era un strat de beton.

Femeia și-a cumpărat toate cele necesare pentru a duce la bun sfârșit crima

„În fapt, din materialul probator administrat până în prezent, rezultă că în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, inculpata B.E. a achiziţionat din Piaţa Armatei de pe strada Libertăţii din municipiul Târgu Mureş un topor cu intenţia de a-l folosi în vederea suprimării vieţii victimei B.Z. La data de 17.02.2021, în jurul orelor 21:00 în timp ce se afla la locuinţa susmenţionată, s-a iscat un conflict verbal între inculpata B.E şi victima B.Z. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce victima B.Z. se afla aşezată pe un scaun, i-a aplicat, în mod repetat şi cu intensitate mai multe lovituri de topor în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei”, au transmis anchetatorii într-un comunicat.

Crima a fost produsă cu ajutprul unui topor

Citeste si: Românul ucis în Londra se pregătea de nuntă

Conform unor surse judiciare, cei doi locuiau împreună, dar nu erau căsătoriți.

Procurorii au stabilit de asemenea că joi dimineaţă, pentru a se asigura că bărbatul a murit, femeia i-a băgat victimei, de două ori un cuţit în zona abdomenului şi, după ce a constatat că acesta nu mai mişcă, a ridicat parchetul din locuinţă, cu nişte unelte pe care le cumpărase de la un magazin de bricolaj, cu intenţia de a îngropa cadavrul sub casă.

„Având în vedere că sub parchet era beton, inculpata nu a reuşit să sape respectiva groapă. În consecinţă, aceasta a luat hotărârea de a scăpa de cadavru în alt mod, respectiv transportându-l în pădurea situată în apropierea şcolii de pe strada Hunedoara din cartierul Mureşeni, municipiul Târgu Mureş. ”

Mama femeii a fost complice la crimă

Citeste si: O tânără a fost împușcată în cap, în timpul protestului din Myanmar

Femeia ucigașă a fost ajutată de către mama sa pentru a muta cadavrul în tomberon și pentru a-l transporta până în pădure.

”În acest sens, inculpata a procurat un tomberon de culoare neagră în care, ajutată fiind de către mama ei, a aşezat-o pe victima B.Z, după care amândouă au transportat tomberonul în zona lizierei pădurii susmenţionate, unde au fost surprinse de către o persoană care ieşise la plimbare cu câinele său. Acestei persoane i s-a părut nefiresc faptul că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc motiv pentru care, după ce a avut unele discuţii cu inculpata şi mama acesteia, şi-a dat seama că trebuie să sesizeze organele competente pentru ca acestea să facă verificări. Organele de cercetare penală sosite la faţa locului au constatat că în acel tomberon se afla victima B.Z”; mai notează procurorii.

Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore iar vineri a fost prezentată unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă. Până la ora transmiterii acestei ştiri instanţa de judecată nu s-a pronunţat. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si