Soferul unui taximetru l-a lasat pe adiministratorul unui bloc intr-o balta de sange pentru ca victima nu a vrut sa ii ridice bariera ca sa poata intra pe o alee privata. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acestea sunt imaginile groazei. Putin dupa orele 19, incepe scandalul in cartierul rezidential. Soferul unui taximetru a vrut sa forteze o bariera, moment in care a intervenit administratorul blocului. Intre timp, mai multi trecatori s-au adunat in jurul lor. La un moment dat, individul coboara din masina si ataca locatarii bocului. Administratorul imobilului este ranit in zona fetei. Nu este singura victima. Individul loveste si un alt tanar cu pumnii si picioarele. Din disperare, locatarii incep sa arunce cu bolovani inspre agresor si catre amici acestuia, 3 la numar. 

In timp ce individul extrem de agresiv ii loveste cu salbaticie pe toti cei care incearca sa intervina, din masina mai coboara inca doi barbati care se indeparteaza de taximetru si pleaca impreuna. 

La cateva zeci de metri distanta, ei incearca sa opreasca un taxi, insa soferul acestuia ii evita.

Doi dintre cei 4 indivizi erau inarmati. Unul avea o sabie, celalalt, o ranga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si