Scene dramatice la metrou! O tanara in varsta de 25 de ani a murit!
Actual

Scene dramatice la metrou! O tanara in varsta de 25 de ani a murit!

G. S.
12 dec 2017

Sute de calatori au asistat la scene dramatice in aceasta seara dupa ce o tanara a cazut in fata metroului, gasindu-si sfarsitul chiar sub rotile vagoanelor.

Totul s-a petrecut la statia de metrou Dristor 1, una foarte aglomerata de altfel. Parerile sunt impartite, unii dintre martori sustinand ca fata s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut pe calea de rulare fix in fata trenului, in timp ce altii sustin ca tanara s-ar fi sinucis.

Cert este ca pret de cateva clipe fata a strigat disperata dupa ajutor de sub metrou, insa nimeni nu a putut face nimic. Restul pasagerilor nu au avut ce face decat sa priveasca neputinciosi cum tanara isi da ultimele suflari sub ochii lor.

Politia si pompierii veniti la fata locului nu au mai avut ce sa faca decat sa constate decesul.

Circulatia metroului a fost oprita pentru scurt timp, dupa care s-a circulat in sistem pendul, la aceasta ora traficul desfasurandu-se normal.

UPDATE: Un martor sustine ca tinerei i-ar fi cazut ghiozdanul pe sine, moment in care s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut si ea. Desi fata striga disperata dupa ajutor, oamenii au stat cu mainile in san, ba chiar si-au scos telefoanele si au inceput sa filmeze.

Vom reveni cu informatii noi!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook