Sicriul cu trupul neinsufletit al tanarului de 28 de ani a fost purtat pe brate toata strada. Sfasiati de durere, apropiatii abia si-au mai gasit cuvintele sa-l planga:  "Gloantele astea unde au fost, nu au fost intr-o arma? Au fost in mana, de mi l-au perforat tot? Suntem in Romania si suntem asa cum suntem, iar legile astea sunt facute pentru cei care dau banii.

Si asa se spune ca era proxenet. Proxenetii stau la puscarie.", spune fratele celui omorat.

ANCHETA BATE PASUL PE LOC?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Daca ma intrebati, ce se vehiculeaza prin presa despre arma crimei, la acest moment nu va putem spune pentru ca nu a fost inca identificata si nu putem face afirmatii necoroborate.", a explicat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Desi au trecut 5 zile de la rafuiala care a ingrozit toata Braila, nici pana acum anchetatorii braileni nu au reusit sa gaseasca arma cu care a fost impuscat tanarul de 28 de ani.

Unul dintre amicii lui Cristian, care a fost de fata la tot atacul, a descris momentele de groaza.

"Cred ca l-a impuscat la colt, acolo, ca el fugea dintr-o parte in alta si ei trageau cu pistolul. A cazut din piciaore Brot Cristian. Eu am incercat sa-l bag intr-o curte. L-am apucat, am la Politie haina, adidasii, plini de sange. L-am apucat de maini sa-l trag in curte, au aruncat cu o toporisca dupa mine", spune unul dintre oamenii care au vazut intreaga scena.

Cei doi suspecti au primit mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunilor de omor si complicitate la omor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si