Scene halucinante în camera roșie de la "Puterea Dragostei". "Eu vreau doar să te cunosc"

Scene halucinante au avut loc în camera roșie: Camelia l-a chemat pe Cristi Marinescu la o dicuție tet-a-tet, dar a renunțat după primele cuvinte spuse de concurentul cel mai controversat de la "Puterea Dragostei".

Author: Razvan Ilie sâmbătă 29 mai 2021 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Camelia l-a chemat pe Cristi Marinescu în camera roșie, însă acesta i-a spus "pas" și i-a recomandat să cheme alt băiat.

"Te-am chem să povestim, să facem cunoștință", a deschis dialogul Camelia. "Apreciez că m-ai chemat aici, dar eu sunt într-un cuplu, sunt cu Maria împreună. Eu țin foarte mult la ea și ea la mine", i-a răspuns Marinescu. 

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Ayda în război total cu una dintre concurente

Camelia a făcut un pas înapoi, a spus "Eu te-am chemat doar să te cunosc, nimic altceva", după care l-a întrebat dacă pot să plece. Marinescu a fost derutat de întrevederea extrem de scurtă și i-a cerut colegei de emisiune să invite un alt băiat.

Camelia a refuzat.

Vezi scena șocantă la începutul videoclipului de mai jos:  

Cum a reacționat Maria la dialogul dintre cei doi

Maria a privit cu interes și amuzată dialogul dintre Marinescu și Camelia, iar când Camelia a ieșit din camera roșie, ea s-a ascuns.   

"Doamne! De ce N-ați stat mă să vorbiți? Maria oricum este afară. De ce nu ai stat, Camelia, să vorbești dacă îți place de el?", au întrebat-o celelalte fete pe Camelia, iar ea a răspuns: "Nu îmi place de el".

Maria l-a luat apoi la întrebări pe Marinescu: "De ce ai stat, mă? Ea a vrut să ieșiți și tu nu ai vrut să ieși!", l-a acuzat partenera lui Cristi Marinescu.

Citeste si: Ce s-a ales de Andreea de la „Puterea Dragostei” când a ajuns în România?! Bruneta a părăsit emisiunea în lacrimi

Camelia, o nouă concurență la Puterea dragostei

În partea a două e emisiunii de luni, în casă Puterea dragostei și-a făcut apariția o nouă concurentă, Camelia, o brunetă focoasă, cu o siluetă încântătoare și un decolteu generos care a încins imaginația băieților.

Încă de cum a făcut primii păși în casă băieților, unii dintre ei s-au arătat destul de interesați de Camelia, nouă concurentă. Cel care a spart gheață și început să îi adreseze primele întrebări tinerei a fost nimeni altul decât Codruț, ină și ceilalati păreau să fie ochi și urechi la tot ceea ce această spunea.

Camelia: Eu nu am vrut camera roșie, dar fete m-au înpins[Sursa foto: KanalD]

Camelia are vârstă de 25 de ani și vine din Târgu Mureș. Copleșită de emoții, ea a încercat să răspundă tuturor intrebarilor și micilor provocări lansate de băieți.

Mai întâi, Codruț a fost foarte curios să afle dacă această îl cunoste cumva dinainte pe Selatin, însă tânără a răspuns cu sinceritate că nu știe pe nimeni din afară emisiunii.
Această a mărturisit că nu a venit pentru cineva anume și că își dorește enorm să-i cunoască pe toți mai întâi și abia apoi să decidă dacă vreunul dintre ei s-ar potrivi cu genul de bărbat pe care ea îl caută să-i fie jumătate.

Întrebată cine sunt cei mai apreciați trei băieți, Camelia și-a luat inimă-n dinți și a răspuns cu sinceritate că îi admiră de ceva vreme pe: Romeo, Marinescu și Selatin. Cel care a reacționat rapid a fost Romeo, care a ținut să-i precizeze tinerei că Marinescu se află într-o relație complicată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si