Este deja cunoscut faptul ca Gigi Becali are mana larga si ajuta pe toata lumea. Latifundiarul din Pipera nu ramane indiferent la problemele oamenilor si le ofera sprijin celor care ii bat la poarta. insa nu toata lumea stie ca milionarul da "audiente" din Mercedesul Maybach de 200.000 de euro, scrie Cancan.ro.

Cand Becali e ocupat, Lutu, omul de incredere al lui Gigi Becali, preia toate dosarele si are obligatia clara in "fisa postului" sa raspunda fiecarui caz social.


Gigi Becali a declarat ca oamenii care vin la poarta sa vin doar pentru bani, dar el nu le da. in schimb incearca sa le rezolve problemele de sanatate cu ajutorul spitalelor pe care le contruieste.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Vin foarte multi si multi vin pentru bani, dar eu bani nu le dau. ii ajut cum pot in ceea ce priveste problemele medicale. Am niste oameni care se ocupa de asta. si fac ce pot. Deja am o clinica deja utiliata, mai trebuie doar angajati doctori. Mai am una in Baneasa si mai lucrez la un spital, care estimativ 100 de milioane de euro costa. Cea mai mare problema? Noi nu avem stiinta.

stiinta de a contrui spitale. La Baneasa, costa 26 de mii de euro niste specialisti nemti doar sa vina sa-si dea cu parerea. Comunismul a distrus toata elita romaneasca. Politicienii nu pun pe liste oameni competenti, ci oameni care le aduc voturi, oameni care poate sa faca parte din structura lor mafiotica”, a declarat Gigi Becali pentru un post de televiziune.
Totodata, latifundiarul din Pipera a recunoscut ca nu-i priieste liturghia cand vede atata suferinta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si