Turistul a povestit cum au reușit ceilalți români să-i înlăture de pe plajă pe cei ce se aflau în jurul lor, prin limbajul folosit.

Spectacol făcut de un grup de români pe o plajă din Thassos

Nu este un secret că românii preferă plajele din Grecia, însă de această dată au reușit să-i sperie pe ceilalți turiști.

Citeste si: Vacanță cu final tragic pentru doi români aflați în Spania. S-au stins din viață pe plajă

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

„Grecia, jurnal de vacanță (10)- Limbaj de mahala și fițe de România:

,,No, hai, făă, du-te în p**a mea și adă o bere! Da, ce, bă, ești nef***t?! Fă o la*ă! Nu vezi ca io vreau să fac un tik-tok, că pă stare durează puțin și nu mă vede lumea! Oite ce model finuț mi-am făcut pe buci!"
(...)
Că Thassos e... pământ românesc știam încă din țară. Ce nu știam însă sau cel puțin speram să nu se întâmple era întâlnirea mea cu anumite metehne românești, precum limbajul de mahala și aroganța”, a relatat bucureșteanul, menționând doar o parte din conversația românilor.

Bărbatul din București a asistat la întreaga discuție

„Și când așteptam ca frumusețea peisajului să-mi inunde toți porii, au apărut ei, o gașcă de confrați care au dat ,,ignore" la toți oamenii din jurul lor.


Cu limbaj precum cel evidențiat la începutul postării. Cu manele ascultate de pe telefon. Cu etalare de mușchi și de frumuseți rubensiene, ca doar, doar i-o remarca cineva. Normal că am urmat exemplul altora și ne-am căutat liniștea tot pe plajă, dar mult mai departe. În jurul lor, lumea a pus... pauză, ceva etichete și multe semne de întrebare... Și era așa frumoasă ziua! Ce păcat!”, a mai povestit George.

Citeste si: Un turist a mers pe o plajă din Grecia cu „pachețelul de acasă”. Cum a fost sancționat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si