SCENE INGROZITOARE! 3 barbati au fost spanzurati de o macara in miezul zilei sub privirile familiilor
Social

SCENE INGROZITOARE! 3 barbati au fost spanzurati de o macara in miezul zilei sub privirile familiilor

M.C.B.
9 aug 2018

Trei pedofili au fost impuscati si spanzurati in public, dupa ce au violat si au omorat un baietel de numai 10 ani.

Tragedia a avut loc in Yemen, iar cei trei barbati au primit o pedeapsa ca in Evul Mediu. Ei l-au violat si l-au omorat pe Mosad al-Mothana, un baietel in varsta de 10 ani. 

Citeste si: Un pedofil roman a fost arestat in Spania, dupa ce a abuzat cinci fetite romance de 5 si 7 ani. Familiile copilelor au fost socate sa afle ce le facea barbatul

Barbatii erau imbracati in salopete albastre si au fost spanzurati in centrul orasului Sana, cel mai mare oras al tarii, in fata familiilor, dar si a unei multimi impresionante. Au fost legati la maini, obligati sa stea cu fata in jos, urmand sa fie impuscati de cinci ori in inima. 

Citeste si: Doi barbati din Iasi au fost condamnati la inchisoare dupa ce au sechestrat si au batut doi copii care le-au iesit in cale. "Va bat, va omor, va tai"

Trupurile neinsufletite au fost lasate atarnand in aer, legate de o macara, ca un avertisment pentru alti potentiali pedofili care se gandesc sa recurga la asemenea gesturi ingrozitoare.  Yemen este unul dintre statele din Arabia Saudita in care se foloseste pedeapsa capitala pentru fapte de violenta, incluzand crima, violul si terorismul. 

Sursa: dailymail.co.uk 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook