Scene ireale intr-un spital din Romania! Un barbat a filmat soareci langa patutul copilului sau!

Misuna soarecii printre paturile copiilor internati la spitalul de boli infectioase, din Craiova! Doi parinti au filmat, consternati, cum o rozatoare trece la cativa metri de fiica lor. In replica, directorul institutiei, care recunoaste existenta soarecilor, insinueaza ca filmarea e veche.

Author: G. S. vineri 16 martie 2018 , 18:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Spitalul de boli infectioase. Intr-un loc in care curatenia ar trebui sa fie sfanta, un soarece e filmat cum misuna pe langa paturile copiilor internati.

A fost, dar mai demult, sustine el, pentru ca acum totul ar fi luna. Mai mult, directorul acuza ca filmarea a fost facuta in urma cu cateva luni, cand cei de la deratizare au fost chemati pentru o alta rozatoare.

Tatal fetitei e hotarat sa dea spitalul in judecata. 
Nici in Bucuresti situatia nu e mai buna.
Pana sa ajunga sa fie consultati de doctori, pacientii trebuie sa suporte mirosul de la resturile de mancare in descompunere, ambalaje mizere, pet-uri si mucuri de tigari.

Pe site-ul Policlinicii scrie ca din  2003 cladirea este administrata in acte de primaria sectorului 3. Insa, din 2004 este subadministrata de Directia de Sanatate Publica a capitalei. Am solicitat atat celor 2 institutii mai sus metionate cat si Primariei Capitalei sa ne explice cine se ocupa de salubrizarea si igienizarea policlinicii.

Pana acum am primit doar telefonic  informatia ca reprezentantii Administratiei Domeniului Public  sector 3 au inceput sa salubrizeze zona. De laudat, doar ca mai bine ar fi fost sa se intample asta fara ca situatia sa fie descoperita de colegii nostri si sesizata institutiilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si