Incidentul din China a avut loc în după-amiaza zilei de 28 aprilie 2021. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a atacat peste 17 persoane din incinta grădiniței.

Copii răniți, întinși pe jos în locurile de joacă

Pe internet au apărut filmulețe șocante de la locul incidentului în care apăreau copii răniți și întinși pe jos în locurile de joacă din incinta grădiniței.

Cel puțin o victimă a murit în urma atacului care a avut loc asupra unei grădinițe din orașul chinez Beiliu. Un bărbat a intrat în unitatea de învățământ cu un cuțit în mână și a început să înjunghie elevii și personalul didactic. Bărbatul a atacat 16 copii și doi profesori.

Citeste si: Crimă fără precedent la Giurgiu. O femeie a fost ucisă de propriul fiu

Minim 17 persoane au fost rănite

Mai multe imagini surprinse la fața locului au apărut în presa locală și pe Twitter, înfățișând copii răniți în zona de joacă, unii stând în picioare și alții întinși pe podea. 

Atacatorul este un tânăr de 25 de ani, din satul Guannan din regiunea Guangxi, și a fost arestat la scurt timp după atac. Unii oameni speculează pe internet că bărbatul trece printr-un divorț, iar soția sa lucrează chiar în grădinița în care el a făcut atacul.

Autoritățile locale din Beiliu și Yulin au făcut apel la oameni să doneze sânge. Imaginile surprinse miercuri arată cum localnicii s-au așezat la coadă pentru a dona sânge.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Copiii erau întinși pe jos la locul de joacă[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Moartea șocantă a unei tinere. A fost găsită goală, în baie, cu gâtul tăiat

Știre inițială

Un bărbat a atacat 18 persoane, între care 16 copii, la o grădiniță din regiunea sud-vestică a Chinei, Guangxi, relatează Reuters. Doi dintre copii au fost răniți grav, potrivit agenției chineze, Xinhua. În urma incidentului au fost răniți cei doi educatori care se aflau în incinta grădiniței. Atacul s-a produs în orașul chinez Beiliu.

Atac cu cuțitul[Sursa foto: PixaBay]

Poliția a arestat un suspect, însă, deocamdată nu se știe motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Un caz similar a avut loc în anul 2020

Tot un caz asemănător a avut loc la o grădiniță din China, anul trecut, când un bărbat a atacat 39 de oameni, atât elevii grădiniței, cât și profesorii acesteia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si