Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când bărbatul român a fost informat că este suspectat de comiterea unor acte de violență în cadrul familiei, atât împotriva soției sale, cât și împotriva celor doi minori, notează jurnaliștii de la  Il Resto del Carlino.

În acea zi, mama și copiii au fost evacuați din locuință de către autoritățile locale, în conformitate cu o decizie de protecție urgentă conform "Codice Rosso" (Codul Roșu).

Acesta este un ansamblu de măsuri introdus prin legea din 19 iulie 2019, având ca scop consolidarea protecției pentru victimele violenței domestice și de gen.

Citește și: Primele declarații ale surorii lui Andrei, băiatul de 12 ani găsit mort în fața unui hotel din Austria. Noi detalii ies la iveală despre excursia în care se afla românul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Familia a fost găzduită într-o casă protejată pentru a se asigura că bărbatul nu le poate face rău.

Românul este cercetat pentru violență în familie

Conform sursei citate, acuzațiile împotriva individului datează din anul 2018. Soția sa, de asemenea de naționalitate română, a raportat autorităților o serie de comportamente violente și umilitoare petrecute pe parcursul anilor.

Acestea includ controlul constant al telefonului ei, acuzații de infidelitate și chiar gesturi de gelozie exagerată, cum ar fi verificarea lenjeriei intime a femeii la întoarcerea acasă.

Bărbatul a negat toate aceste acuzații, iar un interogatoriu de garanție este programat în următoarele zece zile.

Citește și: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei petarde, în Iași. A aruncat materialul pirotehnic fix lângă o canistră cu benzină

Între timp, i s-a impus o măsură de precauție, fiindu-i interzis să se apropie de soția și copiii săi.

Avocatul românului, Matteo Mattioli, îl va reprezenta în procedurile judiciare viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si