Schimb de replici halucinant in Parlament! "Am poza ca sunteti sofer/ Am poza in care faceti..."
Politica

Schimb de replici halucinant in Parlament! "Am poza ca sunteti sofer/ Am poza in care faceti..."

G. S.
7 dec 2017

Deputata USR Cosette Chichirau l-a acuzat miercuri pe senatorul PSD Serban Nicolae ca o hartuieste si o intimideaza prin limbajul folosit la adresa sa si a spus ca, daca social-democratul nu-si cere scuze public fata de ea, il va da in judecata.

"Acest limbaj nu este admisibil. Este o forma de hartuire si de intimidare la adresa mea. Aceasta forma de hartuire si intimidare nu functioneaza, ar fi ideal sa-si retraga legea. Faptul ca sunt femeie e aproape secundar, eu cred ca el s-ar purta asa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal", a declarat Cosette Chichirau.

Deputata USR a spus ca asteapta scuze publice de la Serban Nicolae.

"Trebuia sa se uite la mine si sa-mi spuna ca-si cere scuze. Dar, dupa cum vedeti, el iese ca sa faca spectacol la camere, dar nu are capacitatea sa-si ceara scuze uitandu-se in ochii mei. A mai spus ca a lucrat personal la acest proiect. Bineinteles ca a lucrat personal, pentru ca acest proiect ii scapa pe astia de puscarie. As vrea sa-l vad, sa se uite la mine in fata publicului si sa-si ceara scuze, daca nu vom ajunge in instanta", a mai spus Chichirau.

Deputata USR Cosette Chichirau a filmat, miercuri, din plenul Camerei, in timpul scandalului pe legile justitiei si a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Serban Nicolae, care se afla in prima banca in plenul Camerei Deputatilor, ajungandu-se la replici precum "Hot"/"Nesimtita"; "Am poza ca sunteti sofer"/ "Am poza in care faceti sex anal".

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook