Schimbare de look pentru Andy Adetu. Schimbare de look pentru Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”. Fostul concurent și-a făcut o tunsoare excentrică. Andy Adetu a fost descalificat din cadrul show-ului TV de la Kanal D, însă și-a reluat viața de dinainte de „Puterea Dragostei”.

schimbare de look andy adetu

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” primește lovitură după lovitură. Cum și-a găsit fostul concurent mașina de lux, în parcare?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre Bogdan Mocanu: „Ăla vorbește numai în lipsa mea! Dacă nu-ți dau seringa nu mai prinzi ziua de mâine!”

Schimbare de look pentru Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” Cum arată fostul concurent?

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” merge zilnic la sala de fitness, dar și la solar.

De curând, Andy de la „Puterea Dragostei” și-a schimbat tunsoarea. Andy a postat fotografii cu noul look.

schimbare de look andy adetu

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Imagini senzaționale cu fostul concurent al emisiunii de la Kanal D.

Schimbare de look pentru Andy Adetu. Citeste si: Ce face Andy Adetu dupa a doua descalificare de la "Puterea dragostei"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si