Impresara este mereu în centrul atenției prin aparițiile sale extravagante, prin postările sexy, dar și prin declarațiile sale. Acum, Anamaria Prodan a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan i-a acoperit chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a acoperit capul antrenorului cu un vultur. Nimic nu este ales la întâmplare, vulturul fiind o pasăre răpitoare și puternică, exact cum este și impresara.

Citeste si: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf amână divorțul. Cei doi nu s-au prezentat la tribunal

La începutul divorțului, Anamaria Prodan a declarat că nu o să șteargă tatuajul cu antrenorul, însă se pare că a trecut peste.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

"Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg. Am multe, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.", a declarat Anamaria Prodan.

Ce a declarat Anamaria Prodan în legătură cu tatuajul, la începutul divorțului

"Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg. Am mult, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.", a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ”Papagalii vorbesc mult”

Impresara duce o luptă cu Reghecampf și pentru păstrarea numelui de familie, la care antrenorul i-a cerut să renunțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si