Berbec
Dinamica saptamanii te bulverseaza mult, pentru ca multe din ideile si conceptiile tale privitoare la situatiile in care esti implicat si la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical si definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoana importanta din segmentul profesional te va ajuta sa privesti obiectiv la tot ce te inconjoara si, de asemenea, vei gasi solutiile viabile pentru a-ti indeplini proiectele personale si profesionale.

Rezerva momente de odihna, detaseaza-te de tot si toate, dar ingriijeste-ti serios sanatatea. Evita discutiile si actiunile obositoare! Totusi, gandeste-te la planuri de calatorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesionala.

Taur

Saptamana debuteaza cu multa forfota in plan socio-profesional. Discutii cu sefi, cu oficialitati, prezentari profesionale de anvergura, dar si controverse sau situatii dificil de gestionat la prima vedere. Este bine sa-ti pregatesti temeinic aparitiile si dialogurile cu ceilalti, intrucat unii iti vor pune bete in roate. Neplacerile apar de la banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu sa depui eforturi deosebite in campul muncii, dar plata sa fie necorespunzatoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu iti pot oferi informatii si sfaturi utile. Retine ce ti se spune si opereaza acele schimbari de care ai nevoie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Gemeni

Dorinta de a calatori, de a te pregati de vacanta, de a acumula informatii din varii domenii de viata si activitate este foarte accentuata in prima parte a saptamanii. insa este posibil ca partenerul de viata sau prietenii alaturi de care doresti sa te distrezi in vara asta sa aiba cu totul alte planuri si sa te anunte destul de transant.

Bine ar fi sa-ti faci propriile planuri, ascultandu-ti vocea interioara si tinand cont de impulsurile sufletesti. La serviciu se anima atmosfera pe la mijlocul perioadei analizate, fiind nevoit sa participi la discutii oficiale alaturi de sefi sau de reprezentanti oficiali ai unor institutii. Prudenta si discernamant!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si