Scoala din Bolintin Deal arata impecabil, dar cand ajungi la toalete, te iei cu mainile de cap. "Elevii sunt de vina, ei distrug lucrurile!"

Scoala e frumoasa dar mersul la toaleta e o problema. Asta doar pentru elevii claselor 5-8 care invata dupa amiaza si sunt nevoiti sa foloseasca grupul sanitar din curtea scolii in timp ce baia din interior se inchide!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 17 mai 2017 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceasta este toaleta exterioara a scolii gimnaziale "Banu Baleanu" din localilatea Bolintin Deal. Arata ca si cum ar fi fost pradata de hoti iar inauntru nu te poti atinge de nimic fara sa te murdaresti.

Asta ne-a reclamat un parinte al carui copil este nevoit sa isi faca nevoile aici deoarece toaletele din scoala se inchid la orele de dupa amiaza.

Am mers si noi sa ne convingem si sa ascultam si varianta directorului...

"Doamna directoare, sunt niste domni. Domnul Nicolaina Daniel, de la ce televiziune? Kanal D! Vrea sa discute cu dumneavoastra. Puteti veni la poarta? Dar nu au o delegatie nu au nimic.Nu exista nicio delegatie. Ba da mama eu stiu ca trebuie delegatie. De unde stiti? Din partea inspectoratului. Nu trebuie doamna. Ca sa intrati intr-o institutie publica.... Nu trebuie, doamna!", asa suna dialogul intre angajatii scolii si reporterii Kanal D.

Insistam, chiar daca doamna de la poarta o tine una si buna... "Deci, fara avizul inspectoratului scolar nu aveti acces in institutie.", primim raspuns.

"EU SUNT FAN KANAL D"

Dupa cateva minute de discutii cu cea care asigura ordinea si linistea in institutie apare si doamna Director. "Va rog frumos.

Vorbim civilizat si direct ce trebuie sa vorbim. Buna ziua! Buna ziua! Doamne e foarte vehementa. Nu va cunoaste. Eu va cunosc ca sunt fan Kanal D! Pai si eu sunt dar nu am vazut. Dar un aveti voie ne-a spus domnul inspector general fara avizul inspectoratului. Nu exista doamna asa ceva.", spune directoarea.

Odata lamurita problema suntem poftiti cu amabilitate in biroul doamnei Director. Numai ca noi vrem la toaleta.  Vasele sunt rupte si murdare iar pe jos miroase puternic a urina. Nici nu este de mirare caci o singura femeie de serviciu se ocupa de toata scoala.

ELEVII INDISCIPLINATI SUNT CAUZA

Principalii vinovati in opinia conducerii sunt chiar elevii indisciplinati care nu numai ca nu mentin curatenia dar si distrug obiectele sanitare sau peretii doar ca sa se distreze.Tocmai de aceea nu au acces la toaletele din interior care sunt deschise doar pentru clasele mici.

"Asta l-au rupt. Ieri nu era. L-au rupt de curand.  Da acolo sus iar acolo cred ca a plouat cumva. Dar aici este o sticla de suc cu cate au da. Au dat cu picioarele in ea! Aici iti trebuie o forta sa indoi usa! Au dat cu picioarele! Dau cu picioarele in ea. Ei ca si parinti, nu va suparati, au numai drepturi. Tot timpul cadrele sunt de vina! Ala e dat cu piciorul, tata! Iti arat eu in scoala niste usi care au fost impecabile si cum le-au", ne explica directoarea.

Asadar, adevarul pare sa fie undeva la mijloc. Degeaba le asigura scoala conditii daca elevii continua sa distruga in loc sa intretina.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si