Elevii fac școală online până pe 8 februarie. Anunțul serii venit din partea ministrului Educației

Ministrul Educației a făcut anunțul. Școala online este prelungită până pe data de 8 februarie 2021. Toți elevii trebuie să audă asta.

Author: Georgiana Balaban miercuri 06 ianuarie 2021 , 19:40

școli deschise pe 8 februarie
Ministrul Educației a anunțat când se vor deschide școlile.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Veste bună pentru elevi. Școala din mediul online a fost prelungită, prin Ordonanță de Urgență, până pe data de 8 februarie 2021. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației a făcut anunțul.

Elevii vor învăța de acasă, până pe 8 februarie. Ministrul Educației a declarat că, potrivit reglementărilor adoptate astăzi de ședința de Guvern, studenții vor urma cursuri online în perioada 11 ianuarie- 8 februarie.

Citeste si: Școlile rămân închise! Când ar putea fi redeschise

Sorin Cîmpeanu a mărturisit că dorește ca semestrul doi să decurgă normal. El a transmis că vrea să permită accesul elevilor la cursurile normale, derulate în școli față în față cu profesorul. Cîmpeanu a declarat că în a doua jumătate a lunii ianuarie va avea loc o nouă ședință pentru a analiza cum se vor efectua cursurile după data de 8 februarie.

Anunț despre examenele pe care le vor susține elevii anul acesta

În anul 2021 se vor da toate examenele ca și până acum. Sorin Cîmpeanu a fost întrebat dacă se va renunța la examenul național pentru clasa a opta, iar el a răspuns că toate examenele se vor da ca și în anul 2020.

Citeste si: Când se întorc elevii la şcoală după vacanţa de Crăciun 2020? Structura anului şcolar

școli deschise pe 8 februarie
Sorin Cîmpeanu - ministrul Educației.[Sursa foto: google]

„Nu am anunțat până acum și avem deja mai puțin de 6 luni până la organziarea examenului de Evaluare Națională. Emanele naționale să se dereuleze. Spau derulat și în 2020. Ne dorim să se deruleze în manier pe care o cunosc elevii.” a declarat Ministrul Educației pentru Antena3.

Ministrul Educației a afirmat că dacă vor mai exista schimbări, acestea vor fi anunțate și vor fi luate și în interesul elevilor.

Sorin Cîmpeanu a adăugat faptul că de joi, vor avea loc consultări cu toate asociaţiile sindicale, cu Consiliul Elevilor din România, cu Consiliul Rectorilor şi Asociatia Părinţilor, pentru a pune la punct toate detaliile pentru începerea cursurilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si