In imaginile de pe camera de supraveghere se vede cum individul intra in salonul de infrumusetare. Isi lasa punga jos si se aseaza pe un scaun. Ai crede ca isi asteapta randul la frizer, dar de fapt, altele ii sunt intentiile


"A intrat un domn, banuiam ca vrea sa se tunda.Eu nu am vazut ce face, clienta mea mi-a atras atentia", spune o angajata a salonului.Omul
priveste cu nesat in jur si incepe sa faca gesturi indecente in zona intima. Nu se fereste  nici de  frizerita, care este la un pas de el, nici de clientii din jur. 

Scena revoltatoare se petrece minute in sir, pana cand o clienta il vede atingandu-se in zona intima. Femeia ramane inmarmurita.
Imediat, si celalalte persoane il iau in vizor pe musafirul nedorit. Clienta care-si face manechiura se ridica de pe scaun si il scoate afara pe onanist intr-o ploaie de lovituri.

"Am pus mana pe telefon, am vrut sa sun la 112. Intre timp doamna l-a dat afara, l-a plesnit, l-a dat afara si el n-a spus nimic", spune o alta angajata.



Cu cateva zile inainte de grozavia  din coafor,  acelasi individ cu porniri ciudate a intrat intr-un magazin cu haine pentru copii. Acolo, sub pretextul ca vrea sa cumpere un tricou, a repetat scena indecenta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"S-a dus in spate, in coltul de acolo. M-am dus sa vad ce vrea, in timp ce ii aratam, cand m-am intors el se impingea in mine, era cu pantalonii in vine.

M-am speriat, am tipat. Individul a iesit pe usa si a fugit", povesteste vanzatoarea.

Totul s-a intamplat  la doar cativa metri de o mama cu doi copii, care voia sa le cumpere  micutilor ceva de incaltat. Vanzatoarea l-a revazut, astazi, in preajma magazinului si l-a dat pe mana politiei. 

Individul n-a raspuns decat la intrebarile politistilor, care l-au dus la audieri.



"Modul in care s-a comportat pare a fi o parafilie, adica o deviatie sexuala caracterizata prin fantezii sexuale bizare", spune psihologul Cristina Dincu.

De aceeasi parere sunt si oamenii legii, care-l cerceteaza pe individ in stare de libertate. Psihologii le avertizeaza, insa, pe mamele cu copii, sa fie cu bagare de seama. Onanistii se manifesta de cele mai multe ori in parcuri sau in zona locurilor de joaca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si