Scrisoare a regelui Mihai catre principele Radu, dupa decesul mamei acestuia: "Stiu cat de dureroasa este pierderea mamei"
Actual

Scrisoare a regelui Mihai catre principele Radu, dupa decesul mamei acestuia: "Stiu cat de dureroasa este pierderea mamei"

V.P.
12 sep 2017

Regele Mihai le transmite princepului Radu si fratelui acestuia, dupa decesul mamei lor, ca este alaturi de ei si ca stie prin ce trec acum, pentru ca stie "cat de dureroasa este pierderea mamei".

"Imi pare nespus de rau si ma gandesc la amandoi prin ce treceti acum, fiindca stiu cat de dureroasa este pierderea mamei. Va sunt alaturi in aceste momente de suferinta si ma rog pentru sufletul Gabrielei. Era o fiinta nobila, de o delicatete rara", este scrisoarea semnata de regele Mihai si adresata principelui Radu si fratelui acestuia, Dan. Scrisoarea a fost publicata luni pe site-ul Casei Regale.

Casa Regala a anuntat, luni, decesul Gabrielei Duda, mama principelui Radu, la varsta de 79 de ani. in ultimele 30 de zile, Gabriela Duda s-a aflat intr-o stare foarte grava, iar in ultimii trei ani a luptat cu un diagnostic necrutator, se arata in anuntul Casei Regale.

Citeste si: O femeie care trebuia eliberata vineri din Arestul Central a fost tinuta in arest pana luni, din cauza neglijentei unui politist

Citeste si: Sotia primarului Iasului Mihai Chirica a nascut un baietel

Citeste si: Veste trista despre Dana Deac: "Medicul meu m-a sunat sa facem operatia de urgenta. Urmeaza sa stau izolata"

 

viewscnt
TAGURI: regele mihai

Urmareste-ne pe Facebook