Se anunta vremuri... grele in Parlament! Camera Deputatilor cheltuie o suma enorma pentru achizitia de hartie igienica! De cate ori poate merge la toaleta pe zi un deputat al Romaniei?

Alerta la Parlament! S-a terminat hartia igienica la Camera Deputatilor, iar alesii s-au vazut nevoiti sa mai scoata bani de la buget pentru a merge la toaleta linistiti.

Author: D.C. Editor: Catalin Patru luni 16 mai 2016 , 13:18

Deputatii merg des la toaleta
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Avem 409 deputati si in jur de 1.500 de angajati ai alesilor care s-au trezit in situatia de a veni cu hartie igienica de acasa. Tocmai de aceea, biroul de achizitii de la Parlament a lansat o oferta de licitatie publica prin care intentioneaza sa cumpere hartie igienica si servetele de hartie, valoarea totala a contractului fiind aproximat la 181.634

lei, adica peste 40.000 de euro. Din aceasta suma, mai mult de jumatate (74.321 de lei) se vor plati doar pentru hartia igienica.

Deputatii merg des la toaleta
Deputatii merg des la toaleta Se anunta vremuri grele in Parlament, asa ca deputatii isi iau masurile necesare. Cam 300 de suluri de hartie igienica va avea la dispozitie in anul care vine fiecare deputat, din care insa va trebui sa puna le puna la dispozitie si angajatilor lor o cota parte. Iar acestia nu sunt putini! In total sunt vreo 1.500, incluzandu-i pe cei care lucreaza in teritoriu. Se fac provizii de hartie igienica la Parlament

Pe de alta parte, deputatii nostri nu lucreaza mai mult de 200 de zile pe an, daca scadem weekendurile si vacantele parlamentare.

In plus, cu cat cota de absenteism este mai mare, cu atat le ramane celor prezenti motive sa mediteze mai adanc, in singuratate, la legile pe care urmeaza sa le voteze.

Un sul si jumatate de hartie igienica pe zi este media pe care fiecare deputat si echipa lui o are la dispozitie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si