Se dau bani de la Primarie! Care sunt conditiile pentru a beneficia de suma de 13.800 de lei
Actual

Se dau bani de la Primarie! Care sunt conditiile pentru a beneficia de suma de 13.800 de lei

M. P.
2 mai 2018

Statul vine in sprijinul cuplurilor care nu pot face copii.

Persoanele care au fost diagnosticate cu infertilitate si vor sa devina parinti primesc sprijin din partea Primariei Capitalei.

Citeste si: Imagini halucinante de 1 mai! Cativa romani care stateau in chirie au incins gratarul in apartament! "Draperia am pus-o pe foc! Sa-i dea Dumnezeu sanatate proprietarului!"

Incepand din 4 iunie se vor acorda 13.800 de lei pentru fiecare cuplu, sub forma de vouchere in doua etape, in baza scrisorii medicale.

Persoanele eligibile pentru acest sprijin financiar sunt cuplurile infertile au indicatie pentru procedura de fertilizare in vitro, membrii cuplului sunt asigurati medical, partenerul sufera de azoospermia, femeile au intre 24 si 45 de ani. 

Citeste si: Duelul mamelor la Exatlon! Schimb de replici dur intre mama lui Giani Kirita si mama lui Alex Bentita: "N-am s-o iert niciodata pe femeia aia!"

Voucherele se vor acorda simultan, dupa cum urmeaza: etapa 1 - voucher medicamente pentru tratamentul de stimulare, in valoare de 4.600 de lei si etapa 2 - voucher proceduri medicale pentru interventia medicala specifica, in valoare de 9.200 de lei. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook