Se deschide o noua scoala privata in Pipera. Tarifele de scolarizare incep de la 455 de euro. Ce le ofera elevilor

Incepand de anul viitor, in cartierul Pipera, se va deschide o noua scoala privata, care va functiona pe curriculum romanesc si curriculum britanic.

miercuri 15 iunie 2016 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gradinita Questfield se extinde si i se va adauga o scoala privata bilingva (romano-engleza), in care fondatoarea Fabiola Hosu va investi peste 600.000 de euro.

"Planurile noastre pe termen scurt includ deschiderea unei scoli bilingve din septembrie 2016, cu maximum de ore si influenta britanica, bazat pe acest model educational unic in momentul de fata in Romania, care va continua sa fie dezvoltat intr-o alternativa educationala. Scoala va fi dedicata in primul rand prescolarilor care termina gradinita Questfield, dar si tuturor celorlalti copii care vor sa se inscrie"
, a declarat pentru wall-street.ro Fabiola Hosu, CEO si fondator al institutiei de invatamant privat Questfield School.

Questfield a achizionat structura unei cladiri, din vecinatatea gradinitei, pe care o va transforma in scoala, printr-o investitie de minim 600.000 de euro.

"Scoala va avea 12 clase. Am angajat deja oameni, sunt trei persoane, recrutate de la o alta scoala privata si sunt oameni care se potrivesc profilului, au lucrat in sistem international, in privat si la stat. Elevii vor invata dupa curriculum romanesc combinat cu curriculum britanic, iar orele vor fi predatate atat in limba romana, cat si limba engleza", a explicat Fabiola Hosu.

Taxa de scolarizare in scoala Questfield va incepe de la 455 de euro pe luna (program 9-14) si 620 de euro (9-17) si urca pana la 725 de euro (8,30 - 18) pentru elevii mai mari.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si