Temperaturile se vor situa in jurul valorilor de 25-31 de grade si vom avea soare cu nori, in timp ce sansele de ploaie sunt foarte reduse.

In Dobrogea si Baragan, temperaturile vor creste in urmatoarele ore, iar la amiaza se vor inregistra 30 de grade. Vreme buna si in partea de sud a Moldovei si in nordul Munteniei, unde doar sporadic mai pot sa apara ploi.

In nordul Moldovei si in Bucovina vor fi innorari si cateva averse cu fulgere, insa va aparea si soarele in cursul zilei de astazi. Temperaturile cresc cu 5-6 grade fata de ziua precedenta. In nordul Transilvaniei si in Maramures inca se mai preconizeaza ploi si se pot acumula pana la 20 l/mp, dar si in aceste zone se incalzeste si apare soarele. In zona Muntilor Apuseni sunt asteptate ploi in cantitati reduse, iar in vest se incalzeste de asemenea. In zonele inalte pot sa apara ploi, insotite de grindina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In centrul tarii temperaturile sunt in crestere si se vor atinge 28 de grade, vremea este predominat frumoasa si doar la munte mai pot sa cada cateva averse de ploaie. In Oltenia astazi va fi soare si se anunta vreme frumoasa, iar temperaturile cresc cu cateva grade fata de ieri, ajungandu-se la 28-29 de grade Celsius.In

sud vremea este schimbatoare si pot sa apara ploi sporadice. Si aici temperaturile cresc si se va ajunge pana la 29 de grade. La Bucuresti, maxima zilei va ajunge la 29 de grade si vom avea o vreme frumoasa.

Joi vom avea mai multe ploi si vreme instabila, in reginunile intracarpatice, iar in sudul tarii va fi o vreme frumoasa, cu ploi care apar sporadic, spre seara. Vineri ne asteapta o zi calda, insa mai vin si ploi sporadice. Dupa-amiaza se anunta averse locale, cu fulgere si vant intens la munte, in est si sud-est. Este posibl ca in regiuni restranse sa cada grindina si sa ploua torential. Sambata vom avea parte de vreme frumoasa, va predomina soarele, insa pot sa apara si ploi, de scurta durata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si