Se încing spiritele la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente: “Puiule, e nenorocire!”

Debutul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” ce a avut loc aseară, la Kanal D, un adevărat spectacol al formării în materie de stil și atitudine pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată celebritate din România, le-a înfățișat telespectatorilor, pentru prima dată, pe concurentele acestui sezon.

Author: Razvan Ilie joi 09 septembrie 2021 , 13:54

Cum se vor descurca concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” și ce vor avea de spus jurații despre propunerile vestimentare ale acestora veți putea afla urmărind o nouă ediție a show-ului, în această seară, la ora 22:30, la Kanal D![Sursa foto: KanalD]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Emisiunea, difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, le înfățișează telespectatorilor pe cele 9 concurente și, totodată, îi face părtași la călătoria lor stilistică.

În ediția din această seară, bătălia estetică ia amploare, concurentele sunt tot mai pregătite să își apere alegerile vestimentare, iar intrigile își fac loc rapid printre acestea.

Unele dintre concurente sunt luate în colimator de jurați, întrucât ținutele nu sunt deloc pe placul acestora; ochiul exersat în ale styling-ului al Ralucăi Bădulescu o face să își arate tranșant nemulțumirea față de outfitul uneia dintre cele 9 concurente.

Citeste si: Bravo, ai stil! Celebrities!: Imagini în premieră cu ţinutele concurentelor

“Ținuta asta ți-a făcut-o un stilist? Puiule, e nenorocire”,  exclamă șocată Raluca Bădulescu. 

Cum se vor descurca concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” și ce vor avea de spus jurații despre propunerile vestimentare ale acestora veți putea afla urmărind o nouă ediție a show-ului, în această seară, la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si