Dis de dimineata, liberalii l-au scos in fata pe cel mai valoros candidat al lor. Savantul Leon Danaila. La 84 de ani, neurochirurgul e cap de lista la Bucuresti pentru Senat. Savantul care merge prin capitala cu metroul spune ca e pregatit sa opereze si in politica. "Stiu ca politica este o stiinta, este o stiinta foarte grea este poate mai grea ca medicina ca neurochirurgia", a spus el.

Pe ritmuri moldovenesti, cantareata de muzica populara Margareta Clipa vrea un fotoliu de deputat din partea spectatorilor ei din Botosani. Iar ALDE, cu girul lui Calin Popescu Tariceanu, i-a oferit primul loc pe liste! "Sa stiti ca nu am niciun merit aici, este colega noastra este colega noastra care e prietena noastra ca avem si astfel de oameni pe listele noastre", spune Tariceanu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De cand DNA-ul a pus ochii pe ea, Elena Udrea s-a cam despartit de PMP, dar nu si de  politica, pentru ca au multe in comun.
A strans semnaturi si pe ultima suta de metri si-a depus candidatura pentru functia de deputat. "Nu suntem contracandidati, eu zic ca ne completam sunt convinsa ca pe langa un electorat comun exista un electorat separat si pt mine si pentru Traian Basescu", explica Udrea.

Cu asemenea candidati, ce ar mai fi de spus? Se anunta o campanie interesanta. Pe 11 decembrie suntem asteptati la urne sa ne alegem reprezentanti in Parlament.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si