Se măresc din nou pensiile și salariile? Anunțul făcut AZI de premierul Viorica Dăncilă: "Avem bani pentru asta"

Premierul României, Viorica Dăncilă, a dat asigurări că există bani în bugetul de stat pentru mărirea pensiilor și salariilor!

C.I.P., marți 19 martie 2019 , 13:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Premierul Viorica Dăn

Citeste si: Se dau câte 1.000 de lei pentru părinţii fiecărui copil nou-născut. Vezi care sunt CONDIŢIILE de acordare! Vestea uriașă a autorităților!

cilă a dat asigurări, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că există bani pentru mărirea pensiilor şi a salariilor. "Avem bani şi pentru mărirea pensiilor şi salariilor, aşa cum am dovedit că am avut şi anul trecut", a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus că anul trecut Guvernul a crescut substanţial salariile în sănătate, iar anul acesta se concentrează asupra investiţiilor.

De asemenea, a spus ea, educaţia primeşte bani în plus, întrucât "investind în copii investim de fapt în viitorul României".

Citeste si: E OFICIAL! De când se măresc alocațiile copiilor din România la 300 de lei? Legea a intrat deja în vigoare!

"Avem bani şi pentru mărirea pensiilor şi salariilor, aşa cum am dovedit că am avut şi anul trecut. Prim modificările pe care Guvernul le-a făcut legii plafoanelor bugetare, am asigurat şi creşterea alocaţiilor pentru copii de la 84 lei la 150 lei, iar în cazul copiilor cu dizabilităţi de la 200 lei la 300 de lei", a adăugat Dăncilă.

Premierul a spus că prin acest buget se va sprijini mediul de afaceri şi se va asigura cofinanţarea pentru numeroase proiecte europene.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si