E OFICIAL! De când se măresc alocațiile copiilor din România la 300 de lei? Legea a intrat deja în vigoare!

În sfârșit alocațiile pentru copiii din România urmează să se mărească.

C.I.P., marți 19 martie 2019 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ele cresc de la data de 1 aprilie 2019, asta după ce legea bugetului de stat pentru acest an a intrat în vigoare.

Citeste si: REVOLTĂTOR! Sorin a ajuns SCLAV în Marea Britanie! Credea că viața i se va schimba, dar este UMILIT zilnic de propriul angajator! E teribil ce pățește!

Astfel, de la 1 aprilie, copiii cu vârstă până în 2 ani de zile vor încasa 300 de lei lunar, iar cei cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani vor lua 150 de lei. 300 de lei lunar primesc și copiii cu handicap și care au vârsta până în 18 ani.

Poți primi alocația direct pe card

Citeste si: Patriarhul Daniel a împlinit 29 de ani de la hirotonie: ”Apără Ortodoxia în aceste vremuri tulburi şi complicate”

alocatii copii

Părinții ar putea primi alocația copiilor pe card, dacă nu doresc să apeleze la serviciile Poștei Române. Cei interesați de procedură trebuie să știe că practica este următoarea: mai întâi se deschide un cont la o anumită bancă, în funcție de preferințe, respectiv dobânzi, comisioane mai mici. Pentru cei care au deja un cont deschis la bancă, dar nu au card, se atașează un card la contul deschis.

Pentru cei care au const deschis și card, trebuie să solicite băncii în cauză un extras de cont, care va conține IBAN-ul contului curent. Cu acest document se merge la Direcția Muncii și Asistență Socială, unde se va completa o cerere.

Citeste si: Un celebru actor român a locuit 5 ani în Christchurch, orașul lovit de atentatul terorist

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si