Se va schimba totul pentru una dintre fetele de la EXATLON! S-a aflat SECRETUL din casa „Faimosilor”. Nu l-a mai putut ascunde!

Geanina de la Exatlon a ras de Ionut ca nu stie gramatica, dar a picat Bacul din cauza probei la Romana! Faimoasa nici nu s-a mai prezentat la examen.

Webeditor: M. P. miercuri 25 aprilie 2018 , 10:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

„O sa-ti fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Romane”, i-a spus Geanina lui Ionut, dupa ce a intervenit intr-o discutie barbateasca intre razboinic si Giani Kirita. Argumentul Geaninei a fost considerat fortat si jignitor de fanii Razboinicilor, care au pus-o la zid pe cea mai noua concurenta de la Exatlon.

Citeste si: EXATLON 23 aprilie. Panica la Exatlon! Geanina si Larisa s-au speriat rau: "Poate murim aici"

Ironia sortii face ca exact cea care il critica pe Ionut ca nu vorbeste corect limba romana e cea care a avut probleme mari cu aceasta disciplina scolara, in timpul liceului. Stana Geanina Marina a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv „Mircea Eliade” din Bucuresti si, conform site-ului edu.ro

(administrat de Ministerul Invatamantului din Romania), nu a promovat examenul de Bacalaureat, anul trecut, pentru ca nu s-a prezentat la proba scrisa de Limba si Literatura Romana.

Stana Geanina Marina (numele complet al Faimoasei) a obtinut nota 5,5 la Istorie, 5 la Geografie, „utilizator experimentat” la Romana-competente, B1 la engleza-competente si „utilizator incepator” la Competente Digitale. Geanina apare in 2017 ca facand parte dintr-o promotie anterioara (e nascuta in 1995, avand 23 de ani).

 

 

Iata dialogul dintre Giani-Ionut-Geanina, de luni seara, de la Exatlon:

Giani:"Sacalule, ia mai baga 20 de flotari, ca prea te-ai uitat urat".
Ionut: "Lasa, Giani, ca o sa rad eu".
Giani: "Cand, ma? Cand?".
Geanina: "De acasa, vazand finala la televizor".
Ionut: “De ce te bagi tu? Vorbeam cu baietii”
Geanina: “Ionut, nu conteaza doar punctele, ci si caracterul”.
Ionut: “Nu te baga cand vorbesc eu cu baietii”
Geanina: “Suntem o echipa!”
Ionut: “Vorbesc cu Giani. Se baga Roxana cand discutam noi? Eu vorbeam cu Giani! Aici se vede caracterul, te bagi in discutii cu baietii”.
Geanina: “Roxana e Roxana, eu sunt Geanina. O sa-ti fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Romane”.
Ionut: “Nu am nevoie! Imi face sotia mea cadou”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si