Sebastian Bodu a votat cu Ion Iliescu? Vezi cum arată buletinul de vot prezentat de fostul şef al Fiscului!

Sebastian Bodu a votat cu Ion Iliescu după cum reiese dintr-un buletin de vot de la alegerile prezidenţiale de duminică.

Matei Vaihan, luni 11 noiembrie 2019 , 18:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sebastian Bodu a votat cu Ion Iliescu, în glumă. Fostul şef al Fiscului a postat pe facebook un buletin de vot pe care ştampila nu a fost pusă pe nici unul din cei 14 candidaţi. Sub numele ultimului candidat, Alexandru Cumpănaşu, s-a desenat un chenar cu pixul, în interiorul căruia a fost scris numele de Ion Iliescu şi au fost desenaţi cei trei trandafiri ai PSD-ului.

Citeste si: Dăncilă îl provoacă pe Iohannis la o dezbatere electorală înaintea turul doi al prezidențialelor

Sebastian Bodu a votat cu Ion Iliescu: “Gata, s-a stabilit câștigătorul"

Bodu nu a spus dacă este buletinul său de vot sau al unui amic, dar a comentat: “Gata, s-a stabilit câștigătorul alegerilor prezidențiale”. Ion Iliescu (89 de ani), s-a retras din viaţa politică de mai multă vreme, iar în ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate. El a fost preşedintele României între 1990-1996 şi 2000-2004. (vezi ce a spus Dan Barna după eşecul din alegeri)

Sebastian Bodu a votat cu Ion Iliescu: "În USR va avea loc Noaptea cuțitelor lungi"

“Pe baza ponderării datelor sondajelor interne cu voturile din diaspora, dar și discursului (mai bine zis, fețelor) primilor trei candidați clasați, apare ca sigur un tur 2 Iohannis-Dăncilă. În USR va avea loc Noaptea cuțitelor lungi. Bârna este mult sub scorul PLUSR de la europarlamentare, ceea ce înseamnă că PLUSR s-a mai dezumflat și/sau că Bârna este un candidat slab. Nici pentru PSD nu este o realizare decât de moment intrarea in turul 2, Dăncilă nefiind o locomotivă pentru partid.”, a comentat Bodu primul tur al alegerilor prezidenţiale.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si