Sebastian Bodu desfiinţează teoria conspiraţiei, care spune că China ar fi avut interes să răspândească epidemia de coronavirus pentru a profita din punct de vedere economic. “Circulă o prostie lupudacică pe fb despre cum chinezii au inventat criza coronavirusului ca să-și bage bursele în șoc și apoi să cumpere pe nimic participațiile străine”, a postat fostul şef al Fiscului.( vezi cum arată virusul la microscop)

Citeste si: Ce spun experții în medicină de talie mondială despre pericolul unei pandemii

Citeste si: Luis Lazarus, verdict dur despre efectul coronavirusului în România: ”Primul caz nici nu a fost real!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri despre coronavirus: „Este periculos pentru oamenii...”

„Băbaieți, China are o piață de capital care funcționează după reguli internaționale. Dacă vesticii vor să-și vândă pachetele de control în companiile locale, trebuie să facă ofertă publică. Nu face nimeni asta. Ceea ce se vinde acum sunt acțiunile care flotează, adică ale micilor investitori, care vor să își plaseze banii în alte instrumente, precum bonuri de tezaur, aur sau crypto monede.”

, a continuat Bodu.

Sebastian Bodu desfiinţează teoria conspiraţiei: "China cumpără aceste acțiuni ca să oprească această cădere" 

“Și pentru că e o piață în cădere, China cumpără aceste acțiuni ca să oprească această cădere. La fel cum face o bancă centrală care intervine în Piața valutară pentru a susține moneda națională. Nu mi-e teamă de coronavirus. E o simplă gripă (da, gripa poate duce la deces în cazul bătrânilor bolnavi).

Însă mi-e teamă de efecte lui economice.”, a încheiat Sebastian Bodu.

Coronavirusul, abreviat CoV, este o subfamilie de virusuri foarte răspândit în natură, producând la om și animale afecțiuni ale căilor respiratorii și gastroenterite, unele foarte grave, iar altele ușoare sau chiar neexprimate clinic. În luna decembrie a anului trecut a fost descoperit un nou coronavirus 2019-nCoV  în Wuhan, China, care provoacă o pneumonie severă cu mortalitate ridicată. Boala se transmite direct pe cale respiratorie prin strănut, salivă sau fecale. Până acum. s-au înregistrat peste 3.000 de decese în întreaga lume.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si