Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului, s-a revoltat pentru ca exista oameni care au jubilat ca Denisa a murit: „De parca nu era om. De parca ar fi fost un criminal in serie!”

Sebastian Bodu nu intelege reactia inumana a celor care au comentat decesul Densiei Raducu.

luni 24 iulie 2017 , 15:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Denisa Raducu a murit duminica dimineata la doar 27 de ani, dupa o lupta crunta cu boala. Decesul ei a fost comentat in fel si chip pe site-urile de socializare, majoritatea utilizatorilor exprimandu-si regretul pentru tragica veste. (citeste care au fost ultimele cuvinte ale Denisei). Au existat, insa, si comentarii deplasate, in care se scria ca „a murit o manelista, nu e nici o pierdere”. Printre cei care au reactionat la acest gen de pareri s-a numarat si Sebastian Bodu, fostul sef al Fiscului, care s-a aratat revoltat ca exista astfel de comentarii.

„Văd bucurie mare pe facebook că a murit o manelistă. De parcă nu era om. De parcă ar fi fost vreun criminal în serie”, a scris Bodu. „Numai un om bolnav poate sa se bucure de asa ceva... Asta e nivelul societatii.....frustrati, plini de ura, selectivi , snobi, parveniti”, au comentat amicii fostului sef al Fiscului.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si