Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: “Iresponsabil. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”

Amicii fostului şef al Fiscului au aflat că Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu.

Matei Vaihan, duminică 05 mai 2019 , 14:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu, designerul decedat la începutul săptămânii. “Răzvan Ciobanu pleacă spre Bucuresti direct din club, la 7 dimineața, după ce consumase toată noaptea alcool și droguri. Ia un bolid de împrumut. Conduce nervos, fără centură de siguranță”, a postat fostul şef al Fiscului. (vezi ce droguri avea Răzvan Ciobanu în organism în momentul accidentului)

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei" 

“La Năvodari greșește drumul spre autostrada A2 și o ia spre Corbu. Înainte de Săcele, adoarme la volan și apasă accelerația în locul frânei, intrând in livadă cu viteză. Iresponsabil. Pentru progresiști e o virtute să fii gay. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”, a continuat Sebastian Bodu.

Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: "A părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș" 

Nu mai e un secret că Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu. Designerul a murit în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B.  Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si