Secretarul de stat care a creat o isterie pe retelele de socializare cand a povestit ca in noaptea tragediei de la Colectiv a adormit, dupa ce a fost anuntat de dezastru! “Am crezut ca glumeste"

Gabriel Liviu Ispas a fost secretar de stat in Minsiterul Educatiei pana in septembrie 2016, cand si-a dat demisia. Era in aceasta functie si anul trecut, in perioada in care s-a intamplat tragedia de la Colectiv. Nimeni nu a stiut reactia lui din noaptea aceea si nici nu avea cum sa o afle, daca nu ar fi povestit-o chiar el, intr-o postare de zilele trecute.

C.L., luni 31 octombrie 2016 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Colectiv. A trecut un an din acea noapte cand, la ora 0.30 ma suna Sorin Cimpeanu (n.r. ministrul Educatiei la acea vreme), aflat in SUA, sa imi spuna sa merg eu la guvern ca e cod rosu. Am crezut ca glumeste si am adormit la loc. La ora 1.30 suna telefonul...comitetul pentru situatii de urgenta e convocat la ora 5...deschid televizorul si ma sochez...nu mai pot sa dorm...la 5, la guvern, nu lipseste nimeni...unii veniti din spitale, unii de la fata locului..."

Povestea lui, distribuita pe facebook, a incins spiritele. Multi spun ca Ispas trebuia sa-si dea imediat demisia, dupa un astfel de comportament. Ispas a fost insa secretar de stat pana in septembrie 2016, cand si-a inaintat demisia, care a fost aprobata de premierul Dacian Ciolos.

In urma cu cateva luni, procurorii DNA au perchezitionat locuinta, masina si biroul lui Gabriel Ispas, intr-un dosar care priveste “inmatricularea suspecta a mai multor studenti straini la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi”.

La ora actuala, Gabriel Ispas este decanul Facultatii de Drept la Universitatea Titu Maiorescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si