Secretele din spatele celui mai gradios spectacol de circ. Ce se intampla in culisele unei reprezentatii Cirque du Soleil

V-ati intrebat ce se intampla in culisele unui spectacol grandios marca Cirque du Solei? Va aratam noi, intreaga echipa, costumele, dar mai ales munca enorma din spatele show-ului care strange zeci de mii de oameni la o singura reprezentatie.

Author: A.C. joi 04 mai 2017 , 20:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

MAGIA "VAREKAI"

Varekai este un spectacol grandios, marca Cique de Soleil. Un show care cucereste lumea prin acrobatii, lumini, muzica si costume. Peste 100 de oameni sunt angrenati, dintre care 50 sunt artisti din 19 tari, 4 bucatari si 2 fizioterapeuti si alti specialisti in diverse domenii.

Este un specatcol care are nevoie de o saptamana de instalare este transportat cu 50 de camioane. Pe ea vor evolua 50 de acrobati  din 19 tari unii dintre ei sunt campioni mondiali la gimnastica.

Darina este din Rusia, iar, acum, circul este a doua ei familie!

„Este un pic cam dificil ceea ce facem, dar ne-am obisnuit cu acrobatiile”, spune Darina.

IN CULISELE "CIRQUE DE SOLEIL

O lasam pe Darina la repetitii si ne continuam turul prin culisele celui mai renumit circ din lume! In fiecare saptamana, schimba "casa", cum le place tuturor sa spuna, adica... tara!

"Echipa are nevoie de 12 ore ca sa instaleze scena si de 68 de ore, probabil, ca sa dezansambleze totul, sa impachetam si sa ne mutam in alt oras, duminica", ne spune Julie Desmarais, PR-ul Cirque du Soleil.

Dar peste tot se simt ca acasa datorita spectatorilor care le apreciaza enorm tot efortul si dragostea pentru aceasta meserie.

"Abia asteptam sa-i primim pe spectatori, sa le auzim aplauzele!", a declarat Julie Desmarais, PR-ul Cirque du Soleil.

"CASA" LOR ESTE O INCANTAREA

Fiecare dintre ei are grija ca protagonistii spectacolului sa straluceasca pe scena in cele peste 2.000 de piese vestimentare.

Multe dintre costume le-am gasit deja asezate cu eticheta si numele artistului pe umerase. este nevoie de cateva retusuri inainte de marele spectacol, iar croitoresele nu au tihna pana cand nu aranjeaza fiecare nasture, pana sau paieta.

Totul se intampla pentru doua ore de magie, in care spectatorii descopera povestea lui Icar, transpunsa de acrobatii Cirque de Soleil. Reprezentatiile show-ul "Varekai" vor avea loc pana pe data de 7 mai, in Pavilionul Central de la Romexpo. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si