Secretele reginei Ana. Fantomele pe care le-a intalnit in casele in care a locuit de-a lungul timpului

13 august, ziua in care va fi inmormantata Regina Ana, Romania va fi in doliu national. Guvernul a luat astazi decizia in memoria reginei. O prezenta discretă, mereu in umbra regelui Mihai, Ana a trecut peste protocolul caselor regale. A indraznit sa se destainuie si sa povesteasca despre cele mai ascunse secrete. ##VIDEO16171##

miercuri 03 august 2016 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

13 august, ziua in care va fi inmormantata Regina Ana, Romania va fi in doliu national. Guvernul a luat astazi decizia in memoria reginei. O prezenta discretă, mereu in umbra regelui Mihai, Ana a trecut peste protocolul caselor regale.  A indraznit sa se destainuie si sa povesteasca despre cele mai ascunse secrete.
Putini sunt cei care au curajul sa povesteasca in fata camerei de filmat experiente terifiante, cu stafii care bantuie la ceas de noapte.
Regina Ana era insa convinsa ca fantomele exista. Le-ar fi intalnit in mai multe case in care a locuit de-a lungul vremii.
"Si aici (n.r. Palatul Elisabeta) este o fantoma. Iata de ce am sfintit si aici. Este vorba despre o doamna foarte draguta.
"Si cine credeti ca este? Din personal sau din familia regala?
"Nu stiu pot spune doar ca este o femeie".
Desi prin vene ii curgea sange albastru regina Ana nu a avut o casa a ei, in care sa isi creasca fetitele. Exilul avea sa  mute cuplul regal dintr-un loc in altul.
Cand au revenit in tara, regele si regina si+au pus sufletul in castelul de la Savarsin.
"Niste oameni foarte simpli, modesti, doar Ana a semnat, doar Ana"
O viata demna de un scenariu de film.
Cine ar crede ca o regina poate fi vanzatoare? Sau ca a obtinut gradul de locotenent in al doilea razboi mondial? Ei bine, regina Ana le-a incercat pe toate.
"La inceput am condus o ambulanta. Era o munca foarte dura pentru ca vedeai multa suferinta. Tineri care stiai ca o sa moara si nu puteai face nimic pentru ei, decat sa ii tii de mana"
Acum raman doar vorbele si fotografiile de care regina era pasionata.
Pe 13 august regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges. Iar istoria o va pastra mereu in amintire ca pe regina din exil.

Putini sunt cei care au curajul sa povesteasca in fata camerei de filmat experiente terifiante, cu stafii care bantuie la ceas de noapte. Regina Ana era insa convinsa ca fantomele exista. Le-ar fi intalnit in mai multe case in care a locuit de-a lungul vremii."Si aici (n.r. Palatul Elisabeta) este o fantoma. Iata de ce am sfintit si aici. Este vorba despre o doamna foarte draguta. "Si cine credeti ca este? Din personal sau din familia regala? "Nu stiu pot spune doar ca este o femeie".Desi prin vene ii curgea sange albastru regina Ana nu a avut o casa a ei, in care sa isi creasca fetitele.
Exilul avea sa  mute cuplul regal dintr-un loc in altul. 

Cand au revenit in tara, regele si regina si-au pus sufletul in castelul de la Savarsin.

"Niste oameni foarte simpli, modesti, doar Ana a semnat, doar Ana"O viata demna de un scenariu de film. Cine ar crede ca o regina poate fi vanzatoare? Sau ca a obtinut gradul de locotenent in al doilea razboi mondial? Ei bine, regina Ana le-a incercat pe toate.

"La inceput am condus o ambulanta. Era o munca foarte dura pentru ca vedeai multa suferinta. Tineri care stiai ca o sa moara si nu puteai face nimic pentru ei, decat sa ii tii de mana"

 


Acum raman doar vorbele si fotografiile de care regina era pasionata. Pe 13 august regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges. Iar istoria o va pastra mereu in amintire ca pe regina din exil.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 12 mai 2021. Dolarul, creștere mare față de leu! Care sunt... Curs valutar BNR miercuri, 12 mai 2021. Dolarul, creștere mare față de leu! Care sunt cele mai noi cotații
spotmedia.ro
Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților... Bucureștenii plătesc lunar aproape 6,5 milioane de euro pentru salariile angajaților din cele 7 primării din Capitală. Unde se duc cei mai mulți bani
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
b1.ro
Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea
infoactual.ro
Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Operațiile estetice au desfigurat-o
infoactual.ro
12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta 12 mai, sărbătoare cu cruce albastră! Orice bun creștin trebuie să știe asta
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si