Secretul cu care Cornel Galeș a ales să plece în mormânt

În urmă cu câteva ore s-a aflat secretul dureros cu care Cornel Galeș a ales să plece în mormânt. Potrivit unor surse din anturajul soțului regretatei Ileana Ciuculete, doar câțiva dintre apropiații săi știau adevărul din relația cu Viviana Mantoiu.

Author: R.B. luni 02 decembrie 2019 , 11:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La începutul acestui an, Cornel Galeș a decis să se mute din România în Spania împreună cu Viviana Mantoiu. Cei doi s-au cunoscut la agenția de turism pe care femeia o deține și unde soțul Ilenei Ciuculete s-a angajat… După acel moment, ei și-au început povestea de iubire și în primăvara lui 2018, au mers într-o vacanță impresionantă în Israel, unde au vizitat mai multe locuri sfinte, printre care și orașul Nazaret.

Citeste si: Greșeala fatală pe care a făcut-o Cornel Galeș la volan. Mulți șoferi fac asta fără a se gândi că îi poate costa viața

Potrivit unor surse, relația dintre Cornel Galeș și Viviana Mantoiu nu a durat mult după ce s-au stabilit peste hotare. Mai mult, afacerista a părăsit Spania la câteva luni după ce decisese să își trăiască restul vieții pe acele meleagur și s-a întors înapoi în țara natală, potrivit click.ro. Toate acestea s-au petrecut în timp ce fostul ei iubit a ales să rămână în statul în care își începuse o viață nouă… departe de scandalul apărut între el și băieții regretatei Ileana Ciuculete pe moștenire. În plus, fostul impresar nu mai putea tolera episoadele în care era oprit de oameni pe stradă, în România, ca să îl întrebe despre lupta pentru avere. După despărțire, atât Viviana Mantoiu, cât și Cornel Galeș au ales să nu facă publică decizia lor de a merge pe drumuri separate în viață.

Citeste si: ”Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj public după ce a aflat că părintele ei spiritual a murit

Deși s-au separat, cei doi foști parteneri au ales să nu își șteargă pozele din trecut de pe conturile lor de Facebook. Anul acesta, ei nu și-au pus nicio fotografie împreună pe rețelele de socializare. Astfel… acest secret legat de despărțirea de Viviana Mantoiu, Cornel Galeș a ales să-l ia cu el în mormânt.

Citeste si: Cornel Galeș. Adevărul despre moartea văduvului Ilenei Ciuculete. ”Ileana, ia-mă la tine!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si