Tocmai ati cunoscut-o pe mama Ileana. S-a nascut pe 25 noiembrie 1910, dar parca nu-I dai 106 ani. Abia daca mainile muncite ii dau de gol varsta. In rest, mama Ileana e verde in inima.

Care-i secretul de ati trait atat de mult si sunteti asa de vesela?
Am muncit. La munca cu copii. Am avut 10.
Cati nepoti si stranepoti aveti?
Nu mai stiu.

Am la Braila, aici la Neculina.

Neculina Stanciu- fiica: Am fost foarte multi. Nu aveam ce manca. Erau zile cand ne punea varza si faceau ciulama din aia si cand veneau toti, nepoti si cine venea, ea nu manca. Ea facea toata mancarea si statea pe-un colt si ciugulea.

Care e secretul de ati trait atat de mult?
Munca, munca. Am avut si rachiu si vin. Am baut cate un paharel si da-i la munca!

De mama Ileana are grija acum una dintre fiice. De peste 20 de ani s-a mutat la Liesti pentru a-i face batranetea mai usoara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Neculina Stanciu- fiica: Mi-am parasit casa de la Constanta si am venit sa stau cu mama. Am zis ca stau un an, doi. Am stiut ca o sa stau 20 de ani? Cand avea 90 de ani, am dus-o la doctor ca a avut ceva la fiere si de atunci nu mai are nimic. Nu ia pastille, nu ia nimic.

De mama Ileana are grija toata lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si