Secretul lui Dani Mocanu a ieșit la lumină! Reacțiile fanilor au stârnit controverse

Dani Mocanu se afllă în topul maneliștilor îndrăgiți de români. Artistul a făcut o avere din muzică dar când vine vorba despre școală, aceasta nu se află printre prioritățile cântărețului.

Author: Catalina Popa joi 19 noiembrie 2020 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De multe ori aflat în trending pe Youtube, Dani Mocanu a recunoscut că nu are decât nouă clase și că școala pe el nu l-a ajutat deloc.


”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu.
Deși a făcut o avere din muzică, de curând manelistul a anunțat că vrea să se retragă din această industrie.
”Până anul trecut am făcut de la 3.000 de euro până la 5.000 de euro. Dar acum nu mai pot face indiferent de sumă”, a zis Dani Mocanu.

Citeste si: Cum arăta Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa în cadrul show-ului televizat

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru o piesă în care promovează abuzul asupra femeilor

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei, îndrăgostit. Cine este aleasa

Mărul discordiei ar fi o melodie lansată de manelist în urmă cu 8 luni de zile. Piesa se numește C**a, iar videoclipul prezintă scene violente care au femeile ca personaje principale. Gesturile și acțiunea promovate în videoclip sunt destul de explicite.

Plângerea pe numele lui Dani Mocanu a fost făcută de Centrul Filia, organizație care susține drepturile femeilor și egalitatea de gen. Melodia „consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamația depusă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), potrivit vice.com.

ONG-ul își dorește ca instanța să ia măsuri în acest sens: Dani Mocanu să fie sancționat, iar melodia să fie retrasă de pe Youtube.

Piesa are în momentul de față mai bine de 20 de milioane de vizualizări. Mult mai grav este însă faptul că melodia C**a are sute de comentarii în care fanii sunt de acord cu acțiunea extrem de violentă prezentată în videoclip. Femeia este tratată precum un obiect, fiind comparată cu o mașină lovită dar și cu un câine. Femeia este ținută în lanțuri și umilită, clipul îndemnând clar la încurajarea violenței asupra sexului feminin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si