Secretul lui Daniel Ghiţă! Ce a mancat înainte de meciul în care l-a distrus pe Poturak

Daniel Ghiţă, ce a mâncat înainte de meci. Sportivul şi-a învins adversarul.

Author: Georgiana Carp marți 30 octombrie 2018 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daniel Ghiţă a avut, aseară, o misiune grea, meciul disputat cu bosniacul Poturak fiind cel care ii anunţă campionului nostru revenirea în ring.

Şi, pe cât de mari au fost emoţiile înainte de meciul care anunţă revenirea lui Ghiţă, pe atât de scurt a fost. Iar asta pentru ca Daniel l-a distrus pe bosniac cu lovitura sa favorita, low-kick-uk devastator făcându-l pe adversar incapabil sa continue lupta după primele minute din prima runda.

" Daniel Ghiţă se pregăteşte înainte de meci într-un mod cu totul şi cu totul special. Nu iese din camera de hotel, nu se uita la televizor, se odihneşte toată ziua şi se pregăteşte psihic de înfruntare. Şi, normal, mănâncă mulţi carbohidraţi, sa aibă energie pentru meci", ne-a spus, în exclusivitate, Horia Rădulescu, principalul antrenor al lui Daniel Ghiţă.
Mai mult, meniul ales de sportiv este esenţial pentru lupta.

"înainte de a întra în ring, cu câteva ore, are meniul lui, unul special. Orez, gătit în stil japonez, are el o afinitate pentru genul respectiv, şi nişte paste. Orezul ii da imediat energie, se digera repede şi ii da forţa, pastele ii ţin mai mult de foame.

În plus, orezul şi strânge la stomac, are totuşi lupta, sunt lovituri care ajung în zona abdomenului şi e mai bine sa fii pregătit", ne-a mai spus antrenorul lui Daniel Ghiţă.

 

 

Iar rezultatul s-a văzut în ring imediat. Plin de energie, după ce s-au tatonat câteva zeci de secunde, între Daniel Ghiţă şi Poturak au început sa se schimbe lovituri care mai de care mai puternice. Iar Ghiţă, ca un chirurg de precis, a început sa îşi pună în valoare lovitura favorita, de picior, low-kick-uk, reuşind sa îl distrugă pe bosniac reuşind sa îşi anunţe revenirea în stil de mare campion, mai ales ca vrea sa redevina primul luptător din ierarhia mondiala.

Supranumit “Lunetistul” sau “Samuraiul Salbatic”, datorita strategiei loviturilor greu de anticipat chiar si de catre luptatorii experimentati, Daniel Ghita a devenit unul dintre cei mai dificili adversari din lume, in domeniul in care activeaza, kickboxing, categoria supergrea.

In varsta de 37 de ani, Daniel Ghita este considerat a fi unul dintre cei mai valorosi sportivi romani ai tuturor timpurilor. Romanul s-a remarcat si a stralucit in kickbox, considerat a fi unul dintre cele mai periculoase sporturi de lupta, si este cel mai titrat si respectat kickboxer roman din toate timpurile. Daniel Ghita a intrat, cu succes, in top trei cei mai buni kickboxeri din lume, la categoria grea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si