Secretul lui Yamato Zaharia, unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon Exatlon! Ce inseamna, de fapt, numele lui

Yamato Zaharia, unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, are, cu siguranta, un nume rar pentru Romania. Iar semnificatia numelui sau este, cu siguranta, una care il si reprezinta.

Radu C. Munteanu, miercuri 22 august 2018 , 08:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faimosul Yamato Zaharia a crescut inconjurat de artele martiale. Tatal lui, Amatto este, de altfel, unul dintre pionierii din domeniu, importand din Japonia mai multe stiluri din traditiile razboinice nipone.

Pasionat pana peste cap de Japonia, de cultura, traditiile si artele martiale ale Tarii Soarelui Rasare, Amatto Zaharia a luat, acum 22 de ani, o decizie care, probabil, i-a schimbat viata fiului sau, actualul Faimos al celui de-al doilea sezon Exatlon. Asa ca, fara sa stea pe ganduri, i-a dat un nume in consecinta: Yamato.
“Un nume care cred ca spune totul. Yamato inseamna, de fapt, Japonia. Cred ca este singurul roman cu numele asta. De fapt, Yamato este provincia din care a pornit clanul care a cucerit, a unificat Japonia si care a dat dinastia Imperiala a Tarii Soarelui-Rasare”, ne-a spus, zambind, tatal Faimosului, Amatto Zaharia.

“Yamato este ca un samurai. Lupta pana la capat. Si cred ca si numele pe care il are l-a ajutat sa se dezvolte in aceasta directie, l-a resposabilizat”, mai spune tatal lui Yamato Zaharia, Faimosul celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania.


Faimosul de la Exatlon Yamato Zaharia este campion mondial la Kempo

La doar 22 de ani, Yamato Zaharia se poate mandri cu o colectie impresionanta de titluri – este multiplu campion national, european si mondial intr-unul dintre cele mai complexe si spectaculoase sporturi de lupta, Kempo.
„Nu va fi usor, dar daca intri intr-o lupta iti asumi toate riscurile. Nu poti sta in ploaie fara sa te uzi.  Viata este facuta din victorii, dar si din infrangeri. Indiferent daca pierd sau castig un meci, nu abandonez niciodata, lupt pana la capat!”, a declarat Yamato Zaharia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si