Secretul pe care îl ascundeau amândoi! Cornel Galeș și Viviana se despărțiseră deja! Ce cadou i-a făcut la despărțire blonda EXCLUSIV

De la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost surprins, în nenumărate rânduri, alături de blonda Viviana, relația apropiată a celor doi născând, la un moment dat, și zvonurile că s-ar fi căsătorit, deși amândoi le-au negat cu vehemență.

Author: Radu C. Munteanu luni 02 decembrie 2019 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toate acestea, de ceva vreme, între Cornel Galeș și Viviana lucrurile se răciseră, cei doi rămânând însă în relații bune, deși nu mai erau împreună.

Citeste si: Cornel Galeș are mormântul pregătit. Trupul lui se va odihni lângă cel al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

”Eu și Cornel ne-am despărțit”, ne-a spus, laconic, în momentul în care s-a confirmat decesul, blonda Viviana. Cu toate acestea, nu a dat mai multe detalii. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat ce s-a petrecut, cu adevărat, între Cornel Galeș și blonda Viviana.

Cornel și Viviana s-au despărțit de vreo șase luni.

I-a obosit faptul că toată lumea le punea întrebări despre relația lor, de parcă nu ar fi avut voie omul să își refacă viața. El a iubit-o pe Ileana Ciuculete din tot sugfletul și știa că ea ar fi vrut să aibă alături o femeie cumsecade așa cum este Viviana, dar, presați atât de mult, au cedat. Oricum, între ei relațiile erau bune, Viviana l-a ajutat enorm. El se mutase în Spania și avea grijă de o franciză a firmei de turism deschise de Viviana, erau încă parteneri, chiar dacă doar de afaceri”, ne-a spus, în exclusivitate, o apropiată de-a regretatului Cornel Galeș.

Mai mult decât atât, relația apropiată dpe care au păstrat-o Cornel Galeș și blonda Viviana s-a putut observa în momentul în care s-a aflat că văduvul Ilenei Ciuculete a murit într-un accident de circulație, în Spania, într-un orășel de lângă Valencia. ”Viviana a plecat imediat în Spania. Nici nu avea zbor direct, a trebuit să meargă la Londra și de acolo în Spania, să vadă ce e cu Cornel. Ea se ocupă de toate formalitățile cu privire la Cornel, mai ales că el nu mai are pe nimeni pe lume. Are un frate, dar nu își mai vorbesc de 25 de ani, deci doar Viviana se mai poate ocupa de cele necesare acolo”, ne-a mai spus sursa citată.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

 

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus aseară Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si