Giani Kiriță și-a pus amprenta în toate cele trei sezoane ale show-ului Exatlon! Antrenor atât la ”Faimoși”, cât și la ”Războinici”, dar și concurent de top în prima ediție din Republica Dominicană, fostul fotbalist ”le-a dat teroare”... adversarilor de fiecare dată!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Dacă mulți au crezut până acum că doar prin limba sa ascuțită și, firește, prin prestațiile foarte bune de pe trasee, ”The King” și-a anihilat concurența, ei bine, situația se prezintă diferit, iar adevărul a ieșit, recent, la iveală!

Giani Kiriță a fost spaima concurenților de la Exatlon! ”Știam că îmi puteam controla” 

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că Giani Kiriță a fost spaima concurenților de la Exatlon cu tatuajul înspăimântător pe care îl avea pe spate! ”Am desenată moartea și un mesaj ”you are next” (n.r. tu urmezi)! Știam că îmi puteam controla așa concurenții de la cealaltă echipă și, mereu, făceam în așa fel încât să fiu în fața lor înainte de a intra în competiție! Le era destul de greu să mai fie concentrați la joc și îi determinam să piardă! A mers de multe ori și mi-a plăcut lucrul acesta! Este adevărat că unii au încercat să ignore

tatuajul de pe spatele meu, poate pe alții i-a și motivat, dar, așa cum spuneam, în general, a dat rezultatul dorit de mine”, a spus Giani Kiriță pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si