Secţia ATI a Spitalului Judeţean Galaţi, închisă din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică şi la cea de oxigen

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi, unitate Covid-19, a fost închisă, luni, din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică şi la cea de oxigen, lucrările fiind realizate în regim de urgenţă. Toţi pacienţii au fost mutaţi.

K.B., luni 25 mai 2020 , 20:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit prefectului de Galaţi, Gabriel Avrămescu, lucrările din secţia ATI COVID 19 a Spitalului Judeţean Galaţi trebuie făcute urgent, fiind nevoie de revizii la echipamentele electrice şi de oxigen. De aceea, s-a decis închiderea secţiei pe o durată care nu a putut fi precizată.

Citeste si: Monica Anisie la finalul dezbaterii moţiunii care o vizează: „Vă invit, stimaţi parlamentari, să fiţi parte a soluţiei, nu a problemei”

Lucrările sunt efectuate cu înştiinţarea şi acordul Ministerului Sănătăţii. În paralel cu lucrările tehnice, toate încăperile sunt dezinfectate.

Între timp, toţi pacienţii de la ATI Galaţi au fost mutaţi în alte spaţii, iar cei care au nevoie de monitorizare într-o secţie ATI vor fi mutaţi în judeţele vecine.

Citeste si: Maria Macsim Nicoară, primele semne de însănătoșire

Duminică seară, din această cauză, o pacientă infectată cu COVID 19 a fost transferată de urgenţă de la Galaţi la Brăila, având nevoie de monitorizare. Luni, femeia a murit.

Judeţul Galaţi are, potrivit ultimelor raportări, 572 de bolnavi de coronavirus, 315 fiind vindecaţi. De asemenea, s-au înregistrat în acest judeţ peste 80 de decese.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si