Secţia ATI a Spitalului Judeţean Galaţi, închisă din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică şi la cea de oxigen

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi, unitate Covid-19, a fost închisă, luni, din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică şi la cea de oxigen, lucrările fiind realizate în regim de urgenţă. Toţi pacienţii au fost mutaţi.

Author: K.B. luni 25 mai 2020 , 20:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit prefectului de Galaţi, Gabriel Avrămescu, lucrările din secţia ATI COVID 19 a Spitalului Judeţean Galaţi trebuie făcute urgent, fiind nevoie de revizii la echipamentele electrice şi de oxigen. De aceea, s-a decis închiderea secţiei pe o durată care nu a putut fi precizată.

Citeste si: Monica Anisie la finalul dezbaterii moţiunii care o vizează: „Vă invit, stimaţi parlamentari, să fiţi parte a soluţiei, nu a problemei”

Lucrările sunt efectuate cu înştiinţarea şi acordul Ministerului Sănătăţii. În paralel cu lucrările tehnice, toate încăperile sunt dezinfectate.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Între timp, toţi pacienţii de la ATI Galaţi au fost mutaţi în alte spaţii, iar cei care au nevoie de monitorizare într-o secţie ATI vor fi mutaţi în judeţele vecine.

Citeste si: Maria Macsim Nicoară, primele semne de însănătoșire

Duminică seară, din această cauză, o pacientă infectată cu COVID 19 a fost transferată de urgenţă de la Galaţi la Brăila, având nevoie de monitorizare. Luni, femeia a murit.

Judeţul Galaţi are, potrivit ultimelor raportări, 572 de bolnavi de coronavirus, 315 fiind vindecaţi. De asemenea, s-au înregistrat în acest judeţ peste 80 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si