Klaus Iohannis a organizat o nouă ședință de lucru pentru a gestiona pandemia coronavirus. Noile decizii se vor lua la Palatul Cotroceni, unde vor participa premierul interimar, Nicolae Ciucă, dar și Ministrul Sănătății și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță.

Ședința de lucru va începe la ora 13:00

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 17 decembrie a.c.,

ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul interimar al României, Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță", se arată în informarea de presă transmisă.

ședință de guvern 17 decembrie 2020
Klaus Iohannis - ședință la ora 13.[Sursa foto: google]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, scenarii posibile după eșecul negocierilor PNL-USR-PLUS-UDMR. Ce variante are

Citeste si: UPDATE- Iohannis: „Astăzi nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern”(VIDEO)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si