Sef de politie, beat la volan, a lovit un taximetrist. "Sunt sef de Politie, banii nu conteaza"

Seful Politiei din Sannicolau Mare a condus beat si a lovit un taximetrist pe care a incercat ulterior sa il mituiasca ca sa nu-l reclame.

A.S., vineri 27 ianuarie 2017 , 11:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.

Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul. Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.

"Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.Intelegeti ca nu banii conteaza?" a incercat Andreescu sa il mituiasca pe taximetrist, scrie Digi24.

Accidentul a avut loc joi seara in Timisoara, cand seful Politiei Sannicolau Mare, Claudiu Andreescu, a fost prins conducand sub influenta alcoolului.
Potrivit politistilor, seful Politiei din Sannicolau Mare era in timpul liber cand a provocat accidentul. Circula pe strada Cluj din Timisoara, iar la un semafor a lovit din spate masina unui taximetrist.
Initial, seful de politie ar fi incercat sa fuga, dar a fost oprit de alti taximetristi, dupa care a incercat sa plateasca pentru a scapa.
Va dau niste bani, cat vreti, pentru masina? Sincer acum! Si eu sunt sef de Politie.
Intelegeti ca nu banii conteaza?

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si