Sefa de birou la Centrul Cultural al Ministerului de Interne, fosta atleta Monica Iagar castiga aproape 9.000 de lei pe luna

Monica Iagar, fosta campioana europeana la saritura in inaltime, lucreaza la Centrul Cultural al Ministerului de Interne.

Matei Vaihan, joi 27 octombrie 2016 , 21:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Monica Iagar a fost una dintre cele mai importante atlete romance de la finalul anillor '90, consacrandu-se prin cele doua titluri europene la saritura in inaltime, in aer liber si in sala, cucerite in 1998. Ulterior, Iagar a fost in prim-planul presei mondene dupa ce s-a maritat cu prezentatorul TV Cosmin Cernat, de care s-a despartit dupa ce i-a daruit doua fete. In prezent, Monica Iagar este sef-birou la Centrul Cultural al Minsiterului de Interne, functie pentru care este remunerata cu 59.359 de lei pe an (4.946 de lei pe luna), asa cum reiese din ultima declaratie de avere. Pentru performantele sportive, Iagar mai incaseaza o renta viagera in valoare de 48.000 de lei, ceea ce inseamna ca veniturile anuale ale fostei sportive se ridica la 107.359 de lei, adica 8.946 de lei pe luna. Iagar detine trei case, aflate pe numele ei, dar si un apartament unde in dreptul titularului este trecuta explicatia „Tutore”. Iagar nu detine bani in conturi, in schimb are datorii totale de aproximativ 75.000 de euro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si