Sefa DNA, laudata de o publicatie franceza. Jurnalistii au inclus-o pe Kovesi in "generatia in ascensiune" a Europei

Jurnalistii Le Monde au realizat cu ocazia aniversarii a sase decenii de la semnarea Tratului de la Roma o lista a acelor europeni care fac parte din ”generatia in ascensiune” a UE, printre care se numara Laura Codruta Kovesi, Jesse Klaver, Nicola Sturgeon si Manfred Weber.

A.L., vineri 24 martie 2017 , 21:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Publicatia franceza sustine ca cele patru personalitati care reprezinta ”generatia in ascensiune” si-au demonstrat pozitia pro-europeana in Romania, Olanda, Germania si Scotia.

Laura Codruta Kovesi este catalogata drept o eroina a protestelor antiguvernamentale masive, conduse de societatea civila in mai multe orase din Romania.

De asemenea, jurnalistii francezi amintesc ca intr-o tara unde lupta anticoruptie a reprezentat o reusita a aderarii la Uniunea Europeana, Kovesi s-a remarcat intotdeauna drept o adepta a principilor si institutiilor europene atunci cand i-a atacat pe cei mai puternici politicieni din Romania.

in ”generatia in ascensiune” mai sunt inclusi doar politicieni europeni, precum premierul scotian Nicola Sturgeon, liderul olandez al Verzilor Jesse Klever si liderul grupului parlametar PPE Manfred Weber.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si