Șefa doctoriței cu diplomă falsă lucrează în continuare la Spitalul Județean Ilfov! Bloggerul Cetin: ”Ne-a trimis acasă”

Bloggerul Cetin Ametcea a trăit o exepriență extrem de proastă cu șefa medicului fals de la Spitalul Județean Ilfov.

Radu Constantin, sâmbătă 26 octombrie 2019 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul Roxana Dragu, cea despre care Cătălin Tolontan a scris că o proteja pe Raluca Bârsan – ginecolog rezidentcu diplomă falsă de la Spitalul Județean Ilfov – lucrează în continuare la unitatea spitalicească. Mai mult, femeia are o atitudine nepotrivită față de pacienți, cel puțin asta susține bloggerul Cetin.

Acesta a povestit că a mers cu soția lui care avea contracții, la Spitalul Județean Ilfov și a fost trimis acasă cu consoartă cu tot chiar de dr Roxana Dragu.

Dr. Dragu: ”La noi nu se naște la 34 de săptămâni”

”Am ajuns la Ilfov, ne-a primit o anume doctoriță Roxana Dragu care, auzind că sarcina e la 34 de săptămâni, a avut o ridicare din umeri. La noi nu se naște la 34 de săptămâni. Nu vreau să nasc. Luați no spa, niște supozitoare și cam atât. Nimic, serios, nimic, pur și simplu aia a fost, ne-a trimis acasă, plină de relaxare.

A doua zi, de dimineață, contracțiile nu se opriseră. Ne ducem din nou la maternitatea Ilfov, aceea fiind maternitatea unde ar fi trebuit să nască, unde era ginecoloaga vieții care a urmărit sarcina.

Altă doctoriță, pe nume Mihaela Bernevig. Aceeași placă, aici nu se naște la 34 de săptămâni. Păi eu nu vreau să nasc, am contracții, faceți-mi ceva să nu mai am contracții. Vorbeam cu pereții, singurul răspuns era Aici nu se naște la 34 de săptămâni. Păi și ce să facem? Mergeți la alt spital. La care spital? Nu știu, căutați și dumneavoastră, vorbiți cu ginecologul, aici nu e birou de informații. Și, efectiv, ne-a dat afară din spital, soția având contracții și dureri”, a povestit Cetin pe blogul său.

Citeste si: Medicul fals și protectoarea ei, pentru prima oară în fața camerelor de filmat

Pacientul a apelat la relații și a ajuns la alt spital

Bloggerul spune că s-a văzut nevoit să apeleze la prieteni care i-au recomandat un medic de la un alt spital, acolo unde soția lui a fost băgată imediat pe perfuzii, ea având colul uterin ușor deschis.

Roxana Dragu a fost audiată de poliție în cazul rezidentei Raluca Bârsan, cea care opera la Spitalul Județean Ilfov, conform ziarului Libertatea, fără a avea o calificare în acest sens. Ziariștii spun că aceasta era mâna dreaptă a medicului Dragu. Ea a declarat atunci că nu a știut dacă diplomele acesteia sunt sau nu valabile.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si