Deputatii vor sa afle motivele concrete pentru care difuzarea a fost amanata, dincolo de cele prezentate deja intr-un comunicat, si de ce aceste motive nu au fost luate in considerare inainte ca interviul sa fie programat.

Dacian Ciolos, interzis la TVR. Jurnalistii au decis sa amane difuzarea unui interviu luat premierului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Avand in vedere perioada de campanie electorala pe care o traversam, conducerea SRTv a decis amanarea difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii 'Viata Satului'. Dorim evitarea oricaror interpretari care s-ar putea naste din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul ca premierul reprezinta imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — si ar fi incorect; imaginea premierului apare atat pe afisele, cat si in clipurile electorale care se difuzeaza pe toate posturile, inclusiv la TVR", se arata in comunicatul mentionat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si